RASPAD U DS-U: Šut karta za Lečića, Kenu, Božovića i Milosavljevića

Autor: Tanjug.rs, republika.rs

Vesti

31.08.2020

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvršni odbor Demokratske stranke je na večerašnjoj sednici isključio iz partije Balšu Božovića, Slobodana Milosavljevića, Branislava Lečića i Radoslava Milojičića Kenu, saznaje Tanjug.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Sednica Izvršnog odbora je održana u Kragujevcu.

Prema informacijama iz stranke, Goranu Jaiću je izrečena mera suspenzije članstva na 12 meseci.

Njih četvorica isključena su danas iz članstva te partije zbog pokušaja preotimanja stranke i nedoličnog ponašanja.


Izvršni odbor DS odlučio je o tome u disciplinskom postupku koji je pokrenuo Etički odbor stranke, a isključeni su Radoslav Milojičić Kena, Slobodan Milosavljević, Balša Božović i Branislav Lečić.

Etički odbor pokrenuo je disciplinski postupak protiv četvorice funkcionera 9. jula, s obrazloženjem da su prekršili Statut i Etički kodeks Demokratske stranke i time naštetili njenom ugledu. "Radoslav Milojičić Kena, Slobodan Milosavljević, Balša Božović i Branislav Lečić bili su organizatori pokušaja preotimanja stranke u Madlenijanumu 21. juna ove godine, kada su doveli privatno obezbeđenje na sednicu, blokirali ulaze u Madlenijanum i na kraju inicirali prekid zasedanja Glavnog odbora", navedeno je u saopštenju koje je medijima dostavila Informativna služba Demokratske stranke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading