Mirković: Kad god se vode razgovori o Kosovu, tada stižu najjači napadi na državno rukovodstvo

Autor:

Vesti

31.08.2020

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Glavnog odbora SNS-a i Narodni poslanik Aleksandar Mirković isktirikovao je sramne postupke lidera Dveri, Boška Obradovića.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Aleksandar Mirković

Kad god Srbiju očekuju teški razgovori po pitanju Kosova i Metohije - tada stižu najjači napadi na državno rukovodstvo po svim mogućim temama od ostataka tužne opozicije Srbije.

Boško Obradović prednjači u tim napadima kao jedan od najrevnosnijih Đilasovih poslušnika.

Otužno je slušati fraze i floskule kojima nas Obradović, lider lažnog patriotskog pokreta Dveri, zasipa danima i nedeljama kritikujući sve što Vlada Srbije i predsednik čini, u rešavanju problema po pitanju Kosova i Metohije do stanja u obrazovanju.

Posebno je licemerno kada on, koji otvoreno podržava ljude koji su, dok su vršili vlast u Srbiji, doveli do situacije na Kosovu i Metohiji koju imamo danas, optužuje nekoga za izdaju.

Obradoviću upravo tu, oko tebe su Tadić, Jeremić, Borko Stefanović, Đilas i sve ostali koji su godinama činili sve da unazade poziciju Srbije u svetu.

 

Tvoji prijatelji iz opozicije su dozvolili jednostrano proglašenje nezavisnosti, postavili granicu na Jarinju i Brnjaku, proslavili se čuvenim pitanjem Međunarodnom sudu pravde, dodatno otežali položaj Srbije izmeštanjem odlučivanja o pitanju KiM iz UN i sve ostalo što su činili u godinama dok su pljačkali Srbiju.

Međutim, Boško, tebi ništa od toga nije smetalo kada si odlučio da uđeš u politički Savez sa istim tim ljudima. Istim ljudima koji su ekonomski razorili Srbiju, opustošili privredu Srbije, godinama uništavali vojsku i policiju, devastirali pravosuđe, uništili ugled Srbije u svetu i još mnoga druga nedela po kojima su Đilas i njegovi sledbenici ostali upamćeni.

Za razliku od svih vas, Aleksandar Vučić pokušava da popravi sve što se popraviti može, da sačuva sve što se da sačuvati, pokušava da osposobi sve državne mehanizme i instrumente upravo u cilju očuvanja Kosova i Metohije, ekonomski i privredno obnovi Srbiju, povrati dostojanstvo građanima, podigne životni standard, a od Srbije napravi pristojnu i uređenu zemlju. To je ta nepremostiva razliku između Vučića i svih vas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading