VAŽNA INFORMACIJA ZA ONE KOJI SE VRAĆAJU U SRBIJU: Evo šta će dobijati na granici!

Autor: Tanjug

Vesti

25.08.2020

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lončar je danas nakon sastanka sa direktorima kovid bolnica apelovao na sve da se ne opuštaju, jer to može skupo da nas košta.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Foto: Ilustracija

Lončar je naveo da je epidemiološka situacija i stanje u bolnicama i ambulantama bolje, da je to rezultat odgovornog ponašanja, ali i da ne sme biti opuštanja.

- Apelujem na sve da se ne opuštaju, jer to može preskupo da nas košta. Pokazali smo da možemo da budemo odgovorni i nema razloga da ne nastavimo tako - rekao je Lončar.

On je naveo i da će se od danas na svim graničnim prelazima, građanima koji ulaze u Srbiju, deliti brošure sa uputstvom o ponašanju, na šta treba da obrate pažnju, kao i brojevi telefona na koje mogu da sa jave u slučaju da osete tegobe.

- To ćemo danas organizovati u saradnji sa policijom na graničnim prelazima. Svaki građanin koji ulazi u Srbiju dobiće uputstvo Ministarstva zdravlja o daljim koracima šta treba da radi - rekao je Lončar

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading