(FOTO, VIDEO) Grad Jagodina sledeće nedelje uručuje 3.200 uskršnjih paketa starijima i socijalno ugroženima

Autor:

Vesti

12.04.2020

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Marković Palma, predsednik Skupštine grada Jagodina je danas u nedelju, motorom obilazio grad, građane koji i danas moraju da rade i volontere koji rade non stop, svakog dana, od prvog dana od kako je uvedeno vanredno stanje.

RepublikaFoto: Tanjug/D.ANIČIĆ
Dragan Marković Palma

Predsednik Marković je tom prilikom izjavio da će u utorak, sredu i četvrtak grad Jagodina preko volontera podeliti 3200 uskršnjih paketa.

To su građani koji su zvali na telefone kol centra i oni koji se nalaze na spisku Centra za socijalni rad grada Jagodine. To su oni koji imaju mala primanja, oni koji sami, nemaju dece ili im deca žive u nekom drugom gradu ili državi.

- Želim da se zahvalim donatorima i sponzorima za sve što su tokom vanrednog stanja pomagali građanima Jagodine. Oni su želeli da ostanu anonimni, ali grad Jagodina će znati da ceni i poštuje one koji su pomogli, kada bude prošlo vanredno stanje- rekao je Marković

Inače svakog dana jagodinski kol centar pozove 250-300 građana. Najveći broj tih poziva je vezan za to da volonteri odu do prodavnice i kupe namirnice i lekove.

Grad Jagodina je i do sada starijima koji imaju niska primanja i koji se nalaze na spisku Centra za socijalni rad grada Jagodina delili prehrambene i higijenske pakete a sledeće nedelje građanima će biti uručeni uskršnji paketi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jagodinac

13.04.2020 08:07

Te poklone dobijaju cigani i clanovi njegove stranke,ostali jok