(VIDEO) Miletić o pretnjama Vesne Pešić: Takvo ponašanje je sumanuto i neozbiljno!

Autor: pink.rs, Republika

Vesti

20.01.2020

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Miletić, predsednik Centra za proučavanje globalizacije, komentarišući sramno ponašanje Vesne pešić, rekao je za Pink kako je loše unošenje nasilja kroz medije i društvene mreže.

Foto: printscreen/TVPink
Dejan Miletić

- Pokušaj da se unose destabilizacija i nemiri su neprestani pokušaji. Kad je Vesna Pešić u pitanju, ona je sve faze prošla. Ja mislim da je to žena u godinama koja želi određenu pažnju, ali to ne umanjuje svest o tome da je to nedopustivo - kazao je Miletić i dodao kako je pretnja Vesne Pešić upućena predsedniku Srbije Alekasandru Vučiću iracionalan potez.

Kako je on rekao, za nekoga ko se iz politike povukao, ovakvo ponašanje deluje, kako kaže, sumanuto i neozbiljno.

- Ja to vidim kao jedan trend gde pokušavaju da se istaknu - ko je više za, a ko je više protiv. To su malo prevaziđeni pristupi politici, i čini mi se da to ne nalazi utočište u javnom mnjenju našeg naroda - ukazao je Miletić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Dejan

20.01.2020 09:28

Vesna Pešić je u godinama koja želi određenu pažnju, ali to ne umanjuje svest o tome da je to nedopustivo, što je uradila i svakako treba da za to odgovara bez ikakve sumnje.

Mrmot

20.01.2020 11:08

I sumanuto i neozbiljno,ali potpuno očekivano od predstavnika druge Srbije...

Ana

20.01.2020 12:48

Ponašanje Vesne Pešić je i sumanuto i neozbiljno.

Marija

20.01.2020 13:34

Sumanuto od nje jer takvom izjavom ona samo zeli destabilizaciju Srbije odnosno propast a Srbiji takvi ljudi vise ne trebaju.