Srećna vam Nova 2020. godina!

Autor:

Vesti

31.12.2019

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poštovani čitaoci Srpskog telgrafa i portala Republika.rs, srećna vam Nova 2020. godina! Parice neka se talože, dobre vesti neka se množe, političari neka se ne glože, ajd' pomozi bože!

Foto: Srpski telegraf/Republika

 

Za nama je turbulentna 2019. godina, u kojoj smo se trudili da vas tačno i provereno, i što je brže moguće, obavestimo o svim dešavanjima u svetu oko nas. Dok su nas velike demokrate zvale ku*vama, govorile da nas treba ukinuti i da smo prorežimske novine, mi smo otkrivali skandale u kojima su u glavnim ulogama bili "prljavi" predsednici opština po Srbiji, "prljavi" policijski funkcioneri i državni tužioci koji proslavljaju rođendane s kriminalcima - raskrinkavali smo upravo one koje navodno štitimo...

U stvari, želeli smo da dokažemo da smo mi vaši, a ne režimski, boreći se da istina ispliva na videlo, i nadamo se da smo time stekli vaše poverenje... Ako nismo, i to je sasvim u redu - ovo je demokratska zemlja, pa sami možete da birate kome ćete da verujete. 

Bilo kako bilo, uz nadu da je pred nama mirnije, berićetnije i radosnije leto, pozdravljamo vas sa željom da vas, pre svega, služi zdravlje, a sve ostalo možete i da kupite :)

Srećna vam Nova 2020. godina!

Foto: Republika
I lepši deo naših redakcija želi vam sve najbolje u Novoj godini!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading