Izađite iz depresije i uživajte u suncu DOK VAS NE ODUVA KOŠAVA

Autor: Republika

Vesti

28.09.2017

06:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas oblačno vreme, sa dužim sunčanim intervalima. Do večernjih sati praćeno sa vetrom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Očekuju nas duži sunčani intervali

U Srbiji će biti umereno do potpuno oblačno, u većem delu sa dužim sunčanim intervalima, samo na jugozapadu, jugu i jugoistoku ponegde sa slabom kišom. 

Vetar će biti slab i umeren, u košavskom području povremeno jak, istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od 10 C do 15 C, a najviša dnevna od 16 C do 21 C, saopstio je Republički hidrometeorološki zavod.


U Beogradu će biti umereno oblačno sa dužim sunčanim intervalima. Vetar umeren, povremeno i jak, jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 13 C, a najviša dnevna oko 19 C.

Prema prognozi vremena za narednih sedam dana, do ponedeljka će biti pretežno sunčano, samo na jugozapadu i jugu promenljivo oblačno i uglavnom suvo.

U petak u košavskom području vetrovito sa umerenim i jakim, istočnim i jugoistočnim vetrom, koji će u subotu oslabiti. Za vikend u jutarnjim satima ponegde je moguć slab prizemni mraz, a maksimalna temperatura do kraja sedmice oko ili malo ispod proseka. U utorak naoblačenje sa kišom, a od srede oblačno sa kišom i hladnije, a u visokim planinskim predelima sneg.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading