Veselo u Srpskom telegrafu: Naša redakcijska ljubimica slavi 2. rođendan

Autor: Republika

Vesti

15.10.2019

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jednog dana uređuje naslovnu, drugog piše kolumne o svom životu, trećeg dana blokira štampač zbog svoje dremke, ali svakodnevno traži češkanje od svih 50-ak zaposlenih u Srpskom telegrafu. To je naša Ceca mačka koja nam je danas naredila da uživamo u proslavi njenog rođendana i zaboravimo na sve hitne vesti.

Foto: Srpski telegraf
Naša ljubimica Ceca

- Naša Ceca mačka danas slavi drugi rođendan! Da nam je živa i zdrava i da još mnogo, mnogo godina uveseljava svojim prisustvom i pozitivnom energijom - poželela joj je urednica Katarina koja je zaslužna za dolazak naše krznene prijateljice u redakciju.

Ceca je rođena 15. oktobra 2017, ali na ulici, na kojoj je provela nekoliko meseci, nakon čega joj se nada za toplim domom probudila u prihvatilištu. Tamo je maštala o porodici od najmanje troje članova i jastučetu na kojem će spavati. 

 

 

Međutim, kada ju je naša urednica smestila u svoju torbu, Ceca je tog dana dobila ceo sprat u zgradi Borbe i više od 50 ljudi koji tokom, nekada napornih smena, jedva čekaju da im se ona šćućuri u krilu tokom smene i vrati osmeh na lice, ali i poseban krevet u kancelariji direktora, koji je svakodnevno nagradi ako prostoriju ne nađe u apokaliptičnom stanju.

Na njenom Instagramu, koji redovno dopunjava, možete videti da ona vodi glavnu reč na kolegijumima, svakog dana muči muku koji gulaš da pojede, kojem uredniku da objasni kako se radi pos'o, kojem novinaru da priredi nervni slom kada se popne na otvoren prozor samo da bi merkala golubove...

 

Redakcije portala Republika i Srpskog telegrafa našoj ljubimici žele presrećan rođendan i da zauvek bude sa nama! :) 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.