SAJAM INOVACIJA 19. I 20. OKTOBRA U DKC "MAJDAN"

Autor: Republika

Vesti

16.10.2019

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sklopu projekta "Pokaži nešto novo" 19. i 20. oktobra će biti održan Sajam inovacija u prostorijama DKC "Majdan" (Kozjačka 3-5).

Foto: Promo foto

Sajam inovacija ima za cilj razvoj ekonomije baziran na znanju, a zamišljen je i kao mesto interakcije i uspostavljanja novih saradnji i partnerstava između "tradicionalnih" grana i inovativnih područja.

Susret izlagača i zainteresovanih strana će biti direktan. Takođe, najširoj publici će se predstaviti start-ap preduzeća i kompanije koje razvijaju proizvode i usluge iz različitih oblasti, a koje se bave inovacijama koje pozitivno utiču na kvalitet života.

Foto: Promo foto

Sajam realizuje Udruženje građana "Lokalna samoorganizacija" pod pokroviteljstvom Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj, a u partnerstvu sa Gradskom opštinom Savski venac i DKC "Majdan".

 
Formular prijave za izlagače i detaljnije informacije o Sajmu inovacija mogu se pronaći na internet prezentaciji https://sajaminovacija.rs/, a ulaz je besplatan za sve posetioce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading