LJUBAV DEVOJKE I PENZIONERA KOJA JE ŠOKIRALA SRBIJU: Milijanu otac zvao i rekao joj teške reči, ona mu spustila slušalicu!

Autor:

Vesti

21.03.2019

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gde ima ljubavi, ima i ljubomore. Tako bar smatra neobičan par o kom danima bruji cela Srbija - Milojko Božić (74) i njegova 53 godine mlađa verenica Milijana Bogdanović (21). Njih dvoje za Srpski telegraf otkrivaju kako su se upoznali, zavoleli, ali i to kada se najčešće posvađaju, odnosno naljute jedno na drugo.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Milojko i Milijana Božić

Kako Milojko tvrdi, dok ga Milijana čvrsto drži podruku, najviše razmirica ima zbog njene ljubomore.

- Čovek je ljubomoran samo kad voli, to je sigurno. Ljubomorna je, ubila bi za mene, ali ja se ne dam drugim ženama zato što volim samo nju - započinje Božić.

Dok Milojko govori, njegova verenica sve to potvrđuje osmehom, klimajući glavom.

MILJANA: Što je birao, birao je, mlađu od mene teško da će naći

- Da, jako sam ljubomorna, mada mi Mikan ne daje povoda. Ali povod daju neke osobe koje nisu baš srećne što smo nas dvoje zajedno, jer bi verovatno one htele da budu sa njim - nastavlja Milijana.

NEGOVALA GA KAO MAJKA

Upravo je ona bila ta koja je, kako njen verenik ističe, prva napravila korak koji je doveo do ove ljubavne priče.

- Najpre smo se samo družili, savetovao sam je kao dete. Koliko me voli, pokazala je posle moje operacije, kada nije imao ko da brine o meni. Čekala je da izađem iz bolnice, čak mi je i rekla da bi se ubila da mi se nešto desilo. Kada sam izašao, negovala me je kao majka - priča Milojko.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Kada je njihova ljubavna priča odjeknula, javili su se i problemi sa Milijaninim roditeljima, kojima najpre nije smetala njena i Milojkova ljubav. Sve se to, kaže, promenilo, kada je priča o njihovoj vezi dospela u javnost. Zbog prašine koja se podigla u medijima i nakon žustrog telefonskog razgovora, čak je i ocu pre nekoliko dana spustila slušalicu.

- Zvao me je i rekao kako ga zbog nas ljudi vređaju na ulici, na poslu, da mu govore ružne stvari. Morala sam da mu spustim slušalicu jer nisam želela da se raspravljam oko toga - iskrena je Milijana.

VENČANJE, PA DECA

Na očeve reči da on više ne postoji otkad mu je ćerka sa Milojkom i na to što je njenog izabranika nazvao starcem, Milijana kaže da svako ima pravo na svoje mišljenje.

- Mene to uopšte ne dotiče, pa makar to bio i moj otac - dodaje ona.

Foto: instagram.com/lana_bozic__

Sa svojim izabranikom, bez obzira na njegove godine, planira budućnost. Kao i svaka buduća mlada, već razmišlja o venčanici, kući u kojoj će živeti, ali i deci, o čijim su imenima već razmišljali.

- Ako bude devojčica, volela bih da se zove Danica. Mikan bi voleo da se ćerka zove Mirjana, po njegovoj sestri Miri, a za dečaka još nismo odlučili - priznaje Milijana.

U rijaliti ulaze samo zajedno

Budućoj mladi prija pažnja, kojom se, kako kaže, uvek hranila. Zato je ovaj zaljubljeni par u ozbiljnim pregovorima da uđe u neki od rijalitija, pa vagaju između "Parova" i "Zadruge", ali to će učiniti samo zajedno.

- Ne dolazi u obzir da jedno uđe, a drugo ne. Nismo još ništa odlučili, u pregovorima smo, ali je naš glavni uslov da uđemo zajedno, ali i da zajedno izađemo iz rijalitija - izričit je ovaj par.

Na pitanje šta bi gledaoci mogli da očekuju od njih, odgovaraju da bi se ponašali prirodno i normalno, te da se međusobno ne bi svađali.

- Umem ja da se svađam, i to dobro, ako me neko izazove, umem da odgovorim. Jeste da tamo ima raznih žena, ali on što je birao, birao je, mlađu od mene teško da će naći - šali se Milijana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading