NEMA GDE IGLA DA PADNE! Krkljanac na BEOGRADSKIM SAOBRAĆAJNICAMA: Kao da su jutros SVI na posao pošli kolima!

Autor:

Vesti

25.03.2024

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na planinskim predelima Užica, Nove Varoši i Prijepolja palo je snega, što je navelo Auto moto savez Srbije (AMSS) da upozori vozače da je na putevima u ovom području obavezna upotreba zimskih guma.

NEMA GDE IGLA DA PADNE! Krkljanac na BEOGRADSKIM SAOBRAĆAJNICAMA: Kao da su jutros SVI na posao pošli kolima!

Foto: naxi.rs

Današnje jutro donelo je neočekivane gužve na beogradskim mostovima, izazvane povećanim saobraćajem koji se nije primećivao prethodnih dana, osim na Gazeli i Pančevačkom mostu. Na Naxi kamerama primećena je gužva na Brankovom i Plavom mostu, ali za sada nema zastoja.

Republika

Foto: naxi kamere/printscreen

 

 


Upozorenje AMSS-a: Sneg u planinskim predelima i obavezne zimske gume

Na planinskim predelima Užica, Nove Varoši i Prijepolja palo je snega, što je navelo Auto moto savez Srbije (AMSS) da upozori vozače da je na putevima u ovom području obavezna upotreba zimskih guma. Osim toga, porast dnevnih temperatura može usloviti učestale odrone na putevima kroz klisure i useke, pa vozačima savetujemo opreznu vožnju.

Stanje na naplatnim rampama i graničnim prelazima

Srećom, na naplatnim rampama nema zadržavanja, a isto važi i za putničke terminale graničnih prelaza. Kamioni na prelazu Batrovci trenutno čekaju oko osam sati, dok je na Horgošu taj period oko četiri sata.

Ovaj iznenadni porast saobraćaja na beogradskim mostovima može izazvati izvesne poteškoće u jutarnjem špicu, pa vozače molimo za strpljenje i opreznu vožnju. Takođe, podsećamo sve vozače da prilagode svoje vozne navike uslovima na putu i da budu posebno oprezni u planinskim predelima gde je pao sneg. AMSS preporučuje vozačima da provere stanje puteva pre putovanja i da se pridržavaju uputstava i preporuka nadležnih službi.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading