HAOS NA GRANIČNOM PRELAZU BATROVCI: Vozila čekaju i do OSAM sati na izlazu!

Autor:

Vesti

19.03.2024

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duge gužve na graničnim prelazima iz Srbije.

HAOS NA GRANIČNOM PRELAZU BATROVCI: Vozila čekaju i do OSAM sati na izlazu!

Foto: Privatna arhiva

Teretna motorna vozila na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje, čekaju osam, a na Horgošu i Šidu pet sati, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 5:30, kamioni na prelazu Bogojevo, takođe na izlazu, čekaju četiri sata, na Kelebiji dva, a na Gradini sat i po.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Situacija na graničnim prelazima

Jutrošnje informacije iz Auto-moto saveza Srbije otkrivaju zabrinjavajuće vesti o dužim čekanjima na graničnim prelazima iz zemlje. Vozači teretnih motornih vozila suočavaju se sa značajnim zadržavanjima na više graničnih prelaza, što može značajno uticati na transportnu industriju.

Napori Uprave granične policije

Uprava granične policije je izdala informacije o vremenima čekanja na nekoliko graničnih prelaza, ističući duge čekanje na prelazima Batrovci, Horgoš i Šid. Sa čekanjem od osam sati na Batrovcima, ova situacija može imati ozbiljne posledice na trgovinu i prevoz robe.

Posledice za transportnu industriju

Ove informacije ukazuju na moguće probleme za prevoznike i kompanije koje se oslanjaju na brz i efikasan transport robe. Dugotrajna zadržavanja na graničnim prelazima mogu dovesti do kašnjenja u isporuci robe i povećanja troškova transporta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading