OSMESI, MUZIKA I MNOGO SREĆE: Ovako izgleda prvi dan 2024. u Beogradu - "OVO NEMA NIGDE" (VIDEO)

Autor:

Vesti

01.01.2024

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svake godine sam ovde i uvek jedva čekam manifestaciju. Svašta može da se vidi, rekla je penzionerka Ratka Rančić (80).

OSMESI, MUZIKA I MNOGO SREĆE: Ovako izgleda prvi dan 2024. u Beogradu - "OVO NEMA NIGDE" (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Prvi januar u Beogradu je poznat po humanosti i zabavi, pa je tako i ove godine u centru prestonice! 

https://tv.republika.rs/razonoda/video/3065-ovako-je-prvog-dana-2024-u-beogradu-osmesi-muzika-i-mnogo-srece

Tradicionalna manifestacija "Ulica otvorenog srca" tokom celog dana okuplja veliki broj građana iz raznih delova naše zemlje.

- Po prvi put sam ovde, došao sam iz Kraljeva i poveo dvogodišnjeg unuka, da zajedno vidimo ovo lepo dešavanje. Odlično je za malu decu i obavezno ću dolaziti svake naredne godine - istakao je za portal Republika Košak Branko (60), inače vojni penzioner.

Republika

Foto: Republika.rs

 

Osim toga, da ima dosta i stranaca koji sa oduševljenjem posmatraju događaj koji se obeležava samo nekoliko sati od početka Nove godine u Beogradu, govori i činjenica da je naša reporterka naišla na makedonske državljane.

Oni su ushićeno pričali o ovom događaju:

- Mi smo došli iz Makedonije, po prvi put sam ovde, manifestacija je jako dobra, kod nas ne može ovako nešto da se vidi. Proslavili smo Novu godinu na trgu, a na ovaj događaj smo došli slučajno. Rado ću ponovo doći i povesti decu sa sobom - sa osmehom na licu rekla je makedonka Zorica Todoroska (50).

Republika

Foto: Republika.rs

 

Turistička organizacija Beograda, Opština Stari Grad i Atelje 212 organizuju „Ulicu otvorenog srca“, gde će Beograđani će i ovog 1. januara proslaviti Novu godinu sa svojim dragim gostima i prijateljima, komšijama i sugrađanima. "Ulici otvorenog srca" i ove godine poziva da svi zajedno u Novoj godini od srca pomognemo onima kojima je pomoć najpotrebnija.

“Ulica otvorenog srca”, otvorena za sve Beograđane i goste Beograda, jeste zamišljena kao proslava humanosti, kao „otvaranje“ srca našeg grada, ali i kao mogućnost da se humanošću svih koji učestvuju u ovoj manifestaciji nekome i pomogne.

- Odlično je, zanimljivo, puno ljudi. Došla sam sa detetom iz Pančeva na ovu manifestaciju, po prvi put smo ovde - navela je vaspitačica Svetlana Jovanović (40).

Republika

Foto: Republika.rs

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading