DORĆOL U CRNO-BELOM! Grobari organizovali manifestaciju "Porodična tradicija"! SVE SE ORI OD NAVIJAČKIH PESAMA; TATAMA SE DELI PIVO, DECI PAKETIĆI, A SVE ZAČINJENO BAKLJADOM! (VIDEO/FOTO)

Autor: D.B.

Vesti

01.01.2024

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zatekli smo i više nego prijatnu atmosferu.

DORĆOL U CRNO-BELOM! Grobari organizovali manifestaciju "Porodična tradicija"! SVE SE ORI OD NAVIJAČKIH PESAMA; TATAMA SE DELI PIVO, DECI PAKETIĆI, A SVE ZAČINJENO BAKLJADOM! (VIDEO/FOTO)

Foto: Republika.rs

Grobari su danas na Dorćolu organizovali skup "Porodična tradicija" na kome je prelepa atmosfera, ali ono što upada u oči jeste da su mahom prisutni očevi sa sinovima.

Republika

Foto: Republika.rs

Bakljada, Ilustracija

 

Ore se navijačke pesme Partizana, sve je u crno-belim balonima, deca su time oduševljena, a tatama se deli besplatno pivo.

 

 

Za najmlađe su obezbeđene besplatne grickalice i naravno - novogodišnji paketići.

 

Ono što se malo pominje je da je Partizan i osnovan na Dorćolu, u Domu voske u Ulici braće Jugovića u želji da pruži što bolju i lepšu igru. Partizan je rođeni Dorćolac. Vezani pupčanom vrpcom, koja je presečena pa se Partizan preselio u ulicu Humsku, ali duhom je i dalje na Dorćolu...

I, kada ljudi nestanu sa ulica i ulice se zamire, Slobodan Aligrudić, Rade Radisavljević,  Brana Petrović, Duško Radović, Mija Aleksić, Bora Todorović, Keva, Valjevac pričaju priče koje znaju samo oni. Intimne, autentične.

Republika

Foto: Republika.rs

Mladić deli grickalice

 

Priče o književnosti, poeziji, kafanmskim tučama,  Partizanu, o pijanim dorćolskim  noćima.

Naime, u okviru proslave nove, 2024. godine, GTR i Grobari Dorćol, organizovali su manifestaciju "Porodična tradicija", gde smo danas proveli neko vreme, i uverili se u lepotu ovog događaja, koji je u fokus stavio najmlađe. 

Republika

Foto: Republika.rs

Sve u crno-belim balonima

 

Ekipa "Republike" imala je priliku da razgovara i sa osnivačima manifestacije, kao i oduševljenim posetiocima. 

 

 

Na Dorćolu smo zatekli veliki broj navijača, mališana sa roditeljima, ali i deda mraza koji je pored ogromne crno-bele jelke najmlađe obradovao paketićima. Tu su bile i animatorke koje su sve vreme zabavljale klince. 

Kada su u pitanju stariji, oni su mogli da probaju kuvano vino, kao i pivo, a sve to, propraćeno DJ-em, koji je sa pulta puštao muziku. 

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading