BEOGRAD JE MESTO NAJBOLJEG PROVODA ZA NOVU GODINU: Manifestacije na otvorenom su besplatne za sve, a evo ko nastupa

Autor:

Vesti

22.12.2023

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograd je stara i čuvena prestonica kulturnih i umetničkih događaja, zabave, druženja, mesto okupljanja prijatelja, slavljenje svega lepog, a ni novogodišnji praznici nisu izuzetak.

BEOGRAD JE MESTO NAJBOLJEG PROVODA ZA NOVU GODINU: Manifestacije na otvorenom su besplatne za sve, a evo ko nastupa

Foto: ST/Nemanja Pančić

Doček Nove godine je događaj kojim se obeležava kraj jedne i početak nove kalendarske godine. Puno je simbolike u ovom prazniku pa se rado slavi sa porodicom i prijateljima, proslavom u najlepšim gradovima Evrope.

Beograd je stara i čuvena prestonica kulturnih i umetničkih događaja, zabave, druženja, mesto okupljanja prijatelja, slavljenje svega lepog, a ni novogodišnji praznici nisu izuzetak.

Manifestacije na otvorenom, sajmovi, proslave u restoranima, događaji za najmlađe, tematska okupljanja. Beograd je magičan tokom čitave godine, ali čarolija je posebna oko 31.decembra kada se u vazduhu oseća radost i zahvalnost za lepe uspomene koje nosi godina na izmaku i nadu koja dolazi sa godinom koja će uslediti.

U to ime se organizuju zanimljiva okupljanja koja beli grad stavljaju na mapu najpopularnijih gradova za posetu tokom božićnih i novogodišnjih praznika.

Javne proslave na otvorenom

Na Trgu Republike je uvek fenomenalna atmosfera sa višečasovnim muzičkim programom i ispraćajem stare godine na otvorenom. Ovo je i najjeftinija žurka gde je važno poneti samo dobro raspoloženje i sa dragim osobama uživati u atmosferi.

Pored ovog tradicionalnog mesta, doček Nove 2024. na otvorenom u Beogradu se organizuje na više lokacija. 

Za sada su objavljene informacije o dočeku Nove godine u Beogradu na vodi, na Sava Promenadi:
Beograd na vodi ponovo postaje epicentar proslave Nove godine u Srbiji, pripremajući grandioznu zabavu za doček 2024. godine. Sava Promenada će biti domaćin ovog spektakularnog događaja, koji će okupiti neke od najpopularnijih domaćih muzičkih izvođača.

Muzički program će otvoriti Frajle, poznati ženski sastav iz Novog Sada, koji će svojim melodijama zasigurno oduševiti publiku. Nakon njih, scenu preuzima Sara Jo, jedna od vodećih domaćih pop zvezda, čiji će hitovi biti posebno atraktivni mlađim generacijama. Glavni akteri večeri, Dejan Petrović sa svojim Big Band-om, obećavaju atmosferu dovedenu do usijanja, uz svoje trubačke bravure koje su poznate širom planete.

Poseban akcenat ovogodišnjeg dočeka je svetlosno-pirotehnički performans na Kuli Beograd. Vatromet i igra lasera koji će se odvijati na nebu iznad Save predstavljaće kulminaciju večeri, upotpunjujući muzički program specijalno komponovanim melodijama koje će odražavati nacionalne muzičke motive.

Ulaz za sve posetioce je besplatan, čime Beograd na vodi otvara svoja vrata svim građanima i posetiocima, obećavajući nezaboravnu novogodišnju noć.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading