NI SANJAO NISAM DA ĆE IH POKOSITI NA MOJ ROĐENDAN: Drugar teško povređenih mališana očajan zbog nesreće!

Autor:

Vesti

08.09.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladen izgubio levu nogu, lekari Pavlu spasli ruku i prste

NI SANJAO NISAM DA ĆE IH POKOSITI NA MOJ ROĐENDAN: Drugar teško povređenih mališana očajan zbog nesreće!

Foto: Facebook, Shutterstock

Teško povređeni dečaci Mladen D. (12) i Pavle U. (12) vraćali su se s rođendana njihovog najboljeg druga Marka S. (13) kada je na njih autom naleteo mrtav pijan Goran M. (38).

Nesreća u kojoj je Mladen ostao bez noge, a Pavle zadobio teške povrede ruke desila se na putu između Glogovice i Dubočana. A samo desetak minuta pre nesreće dečaci su bili s drugarima.

Majka dečaka koji je slavio rođendan Anđela C., koja boluje od epilepsije, nije mogla da zadrži suze kada je saznala šta se dogodilo.

- Bilo je veselo. Samo što su tortu pojeli želeli su da krenu. Obojici sam rekla da mi se jave čim stignu. Onako dečački, kroz šalu su salutirali i rekli: "OK, kapetane!" I eto šta uradi monstrum. Osakati nam decu. On nije čovek, za njega kazne nema. Šta drugo da kažem, osim da je to čovek bez savesti čim je tako nešto mogao da uradi i preti deci, kako čujemo u selu, a i sam ima decu - rekla je uznemirena Anđela.

U neverici je bio i Marko, kojem je jedan od povređenih dečaka brat.

- Mnogo smo se družili. Najbolji smo drugovi. Jedan mi je i brat, a drugi, iako je mlađi godinu dana, naučio me je da igram fudbal. I taj dan smo igrali. Došli su mi na rođendan i bio sam mnogo srećan. Nisam ni sanjao da će ovako nešto da se dogodi baš na moj rođendan - kroz plač kaže mališan.

Povređeni Mladen D. hospitalizovan je u KBC Beograd i njegovi roditelji su non-stop uz njega, dok je Pavle U. smešten u nišku bolnicu, gde je hitno operisan, a uz njega se sve vreme nalazi majka Ivana C.

- Pavle U. zadobio je teške telesne povrede ruke i šake. Operisani su mu prsti na šaci u Kliničkom centru u Nišu i trenutno je u stabilnom stanju - kažu lekari.

Mešao rakiju i pivo ceo dan

Goran M. (38) iz Dubočana kobne večeri imao je skoro dva promila alkohola u krvi. U trenutku kada je golfom udario u moped njime je upravljalo Pavle, dok se Mladen nalazio iza njega. Prema rečima povređenih dečaka, Goran je posle udesa stao, a onda pretio deci da će da ih da ubije ako nekom kažu šta se dogodilo. Potom je pobegao. Meštani kažu da je vozač celog dana pio i mešao pivo i rakiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading