SKANDALČINA NA IZBORU ZA MIS! Muž prve pratilje skočio na binu i RAZBIO KRUNU pobednici! Nastao neviđeni KARAMBOL! (VIDEO)

Autor:

Vesti

31.05.2023

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Organizatorka takmičenja Malone Haeniš rekla je da muškarac nije smatrao izbor pravednim.

SKANDALČINA NA IZBORU ZA MIS! Muž prve pratilje skočio na binu i RAZBIO KRUNU pobednici! Nastao neviđeni KARAMBOL! (VIDEO)

Foto: Printskrin/Tviter/@choquei

Izbor lepotice u Brazilu prekinut je nakon što je jedan besni suprug skočio na scenu i razbio krunu pobednice. Na LGBTQIAP+ takmičenju pod nazivom Miss Gay Mato Grosso 2023. pobedila je Emanueli Belini, ali muškarac iz publike pokvario joj je pobedu.

 

 

Lokalni medij O Globo izvestio je kako se suprug prve pratilje popeo na binu, uzeo tijaru i bacio je na pod pre nego što je Belini uspela da je stavi na glavu. Organizatorka takmičenja Malone Haeniš rekla je da muškarac nije smatrao izbor pravednim.

Prva transrodna žena na takmičenju

- Oštro osuđujemo incident koji se dogodio u vreme krunisanja. Izbor žirija je bio pravedan i saosećamo s izabranom mis, kao i s drugoplasiranom takmičarkom jer ona nije odgovorna za lude stavove svog supruga - izjavila je Haeniš.

Osim incidenta, takmičenje je ove godine bilo obeleženo i učestvovanjem Danijele Arojo González, koja je ispisala istoriju kao prva transrodna žena koja se takmičila za titulu Miss Universe Portorika.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sasa

31.05.2023 14:16

Koga Boli uvo za lbgtqieirowpaquerr izbof za mis