VESIĆ: Završena rekonstrukcija podzemnog prolaza kod hotela Balkan

Autor:

Vesti

10.06.2022

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rekonstrukcija podzemnog prolaza kod hotela Balkan završena je a očekuje se da će radovi na prolazima kod Beograđanke i hotela Moskva početi sledeće nedelje, izjavio je danas zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

VESIĆ: Završena rekonstrukcija podzemnog prolaza kod hotela Balkan

Foto: Tanjug/BEOINFO

"Beograd se sređuje i shodno tome nastavlja da uređuje podzemne prolaze, koji od kako su napravljeni pre gotovo pola veka nisu imali nikakav vid rekonstrukcije", izjavio je Vesić za TV Pink.

Kako je rekao zamenik gradonačelnika, ovako kako sad izgleda podzemni prolaz kod hotela Balkan, gde je kompletno urađen mermer i pokretne stepenice, tako će izgledati svi podzemni prolazi na Terazijama.

"Očekujem da dobijemo građevinsku dozvolu za prolaz preko puta robne kuće Beograd i kod hotela Moskve. Kad se završi spoljno uređivanje, kreće se sa sređivanjem prostora unutra. Posle toga sledi rekonstrukcija prolaza kod Palate Albanija i na kraju rekonstrukcija podzemnog prolaza kod Igumanove palate", najavio je Vesić.

 


Prema njegovim rečima, sa firmom koja je izvodila rekonstrukciju Grad ima potpisan ugovor za održavanje podzeminih prolaza, tako će se ovi prolazi čistiti stalno jer najveći problem sa njima je bito to što ih niko nije održavao.

"Biće postavljen video nadzor, a imaćemo i obezbeđenje podzemnih prolaza. Grad je već uredio tri podzemna prolaza kod Tržnog centa „Piramida” u Ulici Jurija Gagarina, zatim kod Beogradskog sajma a radićemo i podzemni prolaz na Zelenom vencu", rekao je Vesić.

On je rekao da očekuje da će radovi na prolazima kod Beograđanke i hotela Moskva početi sledeće nedelje.

"Ti radovi će biti sukcesivni i kako se budu završavali tako će se i ovi prolazi otvarati", objasnio je Vesić.

Ovi radovi će trajati do kraja godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading