HITNO SE OGLASIO VESIĆ: Dobili smo dojavu da su postavljene bombe u svim pogonima vodovoda, policija na terenu

Autor:

Vesti

16.05.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom anonimnih dojava o bombama koje su preplavile grad, oglasio se i zamenik gradonačelnika Goran Vesić

HITNO SE OGLASIO VESIĆ: Dobili smo dojavu da su postavljene bombe u svim pogonima vodovoda, policija na terenu

Foto: beograd.rs

Upravo smo primili anonimnu dojavu da su u svim proizvodnim pogonima Beogradskog vodovoda postavljene bombe, izjavio je zamenik gradonačcelnika Goran Vesić.

- Mi postupamo u skladu sa propisima koji nalažu adekvatno ponašanje i reagovanje u ovakvim situacijama i policija se već nalazi u pogonima vodovoda. Građani ne treba da brinu, jer ćemo obezbediti uredno snabdevanje bez obzira na ove provokacije - rekao je za Novosti.

Vesić napominje da Beogradski vodovod ima više od 100 pogona i navodi "da je očigledno da se protiv Srbije vodi sajber rat".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Oslobodilac

16.05.2022 14:17

Imamo li mi polociju Biu ZASTO KAD SE PRETI SA IP ADRESE IZ POLJSKE MI NJ8MA TO NE VRATIMO I I DIGNEMO CELU POLJSKU NA NOGE KAO ATO TO ONI RADE NAMA I TO ODMAH OSNUJTE TWRITORIJALNU ODBRANU I IMACETE 50.000 DOBROVOLJACA DA SA PUSKAMA BESPLATNO CUVAJU SVE VITALNE TACKE U ZEMLJI PA NEK ONDA JAVLJAJU STA HOCE OVO OVAKO VISE NE MOZE