NAJNOVIJA PRETNJA! Minirani mostovi u Beogradu?! Dojave o bombama na ovim lokacijama

Autor: Republika

Vesti

16.05.2022

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I u Stadion šoping centar stigla je dojava o bombi,

NAJNOVIJA PRETNJA! Minirani mostovi u Beogradu?! Dojave o bombama na ovim lokacijama

Foto: youtube.com/ DealeXtreme DV

Nakon pretećih dojava o postavljenom eksplozivu u beogradskim osnovnim školama, stigla je nova pretnja - dojava da su postavljene bombe na mostovima u Beogradu, kao i u tržnom centru Ada Mall, saznaje Telegraf.rs.

- Proveravaju se dojave da su bombe postavljene na mostovima, konkretno Mostu na Adi, Brankovom mostu, Gazeli, Novom železničkom i Pančevačkom mostu, takođe i u tržnom centru Ada Mall - potvrđeno je u MUP-u.

I u Stadion šoping centar stigla je dojava o bombi, potvrđeno je ranije za Telegraf.rs. Kako saznajemo, u toku je evakuacija kupaca. Policija je na licu mesta, a kako su nam iz tog TC kazali, očekuje se da provera potraje oko sat vremena.

Dojava je stigla nakon dojava o bombama najpre u 97 škola jutros, u Beograđanki, na aerodromu Konstantin Veliki u Nišu, a na kraju i u 21 školi pred popodnevnu smenu.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Perica

16.05.2022 13:55

To se zove terorizam od strane Evropske Unije nad Srbijom. To znači: Počeo je rat pizda vam materina!