DOJAVA O BOMBI NA TC STADION: Neizvesna utakmica Partizana i Voždovca, crno-beli i dalje u Teleoptiku (UŽIVO)

Autor:

Sport

16.05.2022

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobrodošli na lajv blog portala Republika.rs gde iz minuta u minut možete pratiti dešavanja sa utakmice 36. kola Superlige Srbije između fudbalera Voždovca i Partizana.

DOJAVA O BOMBI NA TC STADION: Neizvesna utakmica Partizana i Voždovca, crno-beli i dalje u Teleoptiku (UŽIVO)

Foto: Starsport

Detalj sa prethodne utakmice Voždovca i Partizana

Fudbaleri Partizana nalaze se pred velikim ispitom pošto imaju pet bodova manje, a i utakmicu manje u odnosu na večitog rivala Crvenu zvezdu koja je prvoplasirana. 

Ukoliko crno-beli danas pobede Voždovac na gostovanju, odluka o šampionu pada u poslednjem, 37. kolu Superlige narednog vikenda, ali ukoliko ispuste bodove, crveno-beli će proslaviti petu uzastopnu titulu.

 

 

Domaćin takođe ima imperativ trijumfa jer su na dva boda manje od niškog Radničkog sa susretom više, koji je četvrti, odnosno na mestu koje vodi u kvalifikacije za Ligu konferencija.

U prevodu, ukoliko "zmajevi" iznenade i dođu do tri boda, u poslednje kolo bi ušli kao četvrti na tabeli nacionalnog prvenstva.

Naravno, ostaje pitanje da li će izabranici Aleksandra Linte i Aleksandra Stanojevića izaći na teren pošto je prijavljena dojava o bombi na TC Stadion, a MUP je izašao na mesto događaja i tek posle provere saznaćemo da li će fudbaleri na teren.

Republika

Foto: Starsport

TC Stadion - Dom fudbalera Voždovca

Voždovac - Partizan (16.30)

Stadion: TC Stadion

Sudija: Andrija Stojanović

Voždovac: Krunić – Mijailović, Damjanović, Ivezić, Hajdin – Purtić – Lasickas, Milojević, Đurišić, Pantović – Ćirković

Partizan: Stevanović - Lutovac, Vujačić, Saničanin, Urošević - Zdjelar, Jojić - Terzić, Natho, Menig - Rikardo

TOK MEČA:

15.41 - Prema poslednjim informacijama iz tabora Partizana, još je neizvesno da li će se utakmica igrati! Crno-beli su, kako je saopštio PR tim, još u Teleoptiku i čekaju informaciju od policije da li da kreću prema Voždovcu!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading