Goran Vesić obišao mesto nesreće na pijaci "Stari Merkator"

Autor:

Vesti

18.01.2022

14:38

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić obišao je danas pijacu „Stari Merkator” unutar koje se obrušila oplata od ventilacije. On je tom prilikom precizirao da su četiri osobe povređene i zahvalio Hitnoj pomoći, vatrogascima i svima na brzoj intervenciji i spasavanju ljudi.

Goran Vesić obišao mesto nesreće na pijaci "Stari Merkator"

Beoinfo

– Javno komunalno preduzeće „Gradske pijace” imaće obavezu da stupi u kontakt s porodicama povređenih kako bi im pomoglo. Svim povređenima biće isplaćena odšteta bez odlaska na sud jer je reč o zakupcima koji su bili na svom radnom mestu. Sačekaćemo istragu Policije i Sektora za vanredne situacije kao bismo saznali detalje, a nakon toga videćemo da li postoji osnov za pokretanje postupka kada je reč o odgovornosti. Ne mogu unapred o tome da govorim. Najvažnije je da su ljudi zbrinuti, da su dobili adekvatnu medicinsku pomoć i da niko nije poginuo – rekao je Vesić. 

Vesić je podsetio da je ovaj objekat star i da nije sređivan otkad je napravljen. 

– Čuo sam se s ljudima iz Urgentnog centra koji su me obavestili da niko nije životno ugrožen, što je najvažnije. Jedna osoba je teže povređena – zadobila je prelom ruke i posekotine, a ostale su lakše povređene – istakao je zamenik gradonačelnika. 

Komentari (0)

Loading