(VIDEO) Punkt kod Skupštine: Ni muva ne može da proleti ako nema ausvajs

Autor: Republika

Vesti

07.04.2020

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mere koje su uvedene radi sprečavanja širenja zaraze koronavirusom mnogima su ograničile kretanje.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Foto: Ilustracija

Starijim od 65 godina zabranjeno je kretanje van stanova i dvorišta, a za mlađe od ove populacije zabrana kretanja je u nešto manjem obimu, i to od 17 časova do 5 ujutru.

Međutim, cela država ne može naprosto da stane na po pola dana, pa neki moraju i da rade, a samim tim i da se kreću. Za to su im naravno potrebne posebne dozvole koje izdaje MUP.

Kako je veliki broj onih koji te dozvole imaju a kako bi bili angažovani na vitalnim poslovima, tu situaciju koriste nesavesni građani koji se vozikaju i šetkaju za vreme zabrane kretanja. Kako bi se sprečilo nesavesno kretanje tokom policijskog časa, policija pravi punktove po celom gradu, tako da, što bi se reklo "ni muva ne može da proleti, ako nema ausvajs".

Kako izgleda redovna kontrola u vanrednom stanju za vreme policijskog časa, možete videti na videu ispod. Snimak je napravljen nešto posle 17 časova blizu Narodne skupštine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading