Luna će tek sada poludeti: Kija u društvu čoveka kog Đoganijeva voli!

Autor:

Zadruga

10.10.2018

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kockar našla se sinoć u žiriju izbora za Mis Srbije, a na istom mestu bio je i najbolji drug Lune Đogani, Nenad Marinković Gastoz.

Foto: youtube.com/ASTTOZZOVE BURAZENGIJE
I on ju je izdao... Luna i Gastoz

I sve bi bilo u redu da se Gastoz nije fotografisao upravo s Kijom. Iako je između njih Jovana Tomić Matora, njih troje su ipak na istoj fotografiji što se Luni sigurno neće dopasti.

Foto: instagram.com/matora23
Luni neće biti dobro... Gastoz, Matora i Kija

S druge strane, Đoganijeva je upravo u tim trenucima u "Zadruzi 2" preživljavala pravu dramu kada je saznala da je Bora pričao da je imala seksualne odnose sa Markom Miljkovićem nakon prve sezone rijalitija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Noćas je doživela nervni slom... Luna

A kako će reagovati kada bude videla Kiju i Gastoza, vreme će pokazati jer je Nenada smatrala jedinim pravim muškim prijateljem kom je gostovala u spotu za pesmu "Antidot":

- Dečko mi je prijatelj. Veliki prijatelj, koji je uz mene i pruža mi podršku svaki dan, takvih prijatelja je danas malo. Hvala - izjavila je nedavno Đoganijeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boris

10.10.2018 18:32

Kako izdao Lunu? Nije on ozenjen Lunom. A i da je ozenjen nije zakljucan u zatvoru.

Odgovori 15 1