(VIDEO) OVO JE GAVRIĆ PRVO URADIO PO IZLASKU IZ RIJALITIJA!

Autor: pink.rs

Zadruga

26.09.2018

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirko Gavrić, koji je posle žestoke rapsrave sa Miljanom Kulić prethodne noći napustio najgledaniji rijaliti u regionu, "Zadrugu", jedva je dočekao da dođe svojoj kući i ženi Dragani Rakčević.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Mirko Gavrić

On je nekoliko puta i palakao dok je bio na luksuznom imanju u Šimanovcima ističući da mu ona nedostaje, a sinoć je posle izlaska iz "Zadruge" prvo otišao da vidi nju.

Danas je morao svima da se pohvali na Instagramu time koliko je srećan što su Dragana i on ponovo zajedno, pa je tamo objavio fotografiju na kojoj se njih dvoje ljube.

- Za ovo živim, dišem i postojim! Moj svet, moja snaga, moje sve! Opet sam kompletan! - napisao je on u okviru objave.

Foto: printscreen/instagram.com/miracoofficial
Mirko Gavrić sa suprugom nakon rijalitija

Podsetimo, Mirko je sinoć zahtevao da napusti rijaliti posle svađe sa Miljanom znajući kakve posledice će da snosi zbog toga. Bez mnogo razmišljanaj on je potpisao ugovor prema kome je dužan da produkciji plati 50.000 evra zbog samovoljnog napuštanja "Zadruge".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Sonja

26.09.2018 15:26

Bravo, Mirko. Ti si ona Srbija koja ima obraza i časti. Kulići neka budu ona druga Srbija koja izumire sa stidim što je ikad bila takva.

Odgovori 3 16
SILA

26.09.2018 16:51

Mirko ti sijživa legenda. Ničimizvan sidošao u situaciju d e skloniš jer iaš svoj ponos i dostojanstvo, ostvarenog čoeka sa stavom. Ti si IME uspešan i kvalittan čovek. Tebi i Dragani želim svu srećuovoga sveta. Ovaj polusvet koji ti kači etikete nije vredan ni pomena..... žao mi je što te ne možemo prat ti više. Luna i Nadežda su toliko plakale, da mi se sece cepalo noćas....

Odgovori 1 15