(VIDEO) Miljana se KAJE JER JE OVO URADILA NA SVOM TELU!

Autor:

Zadruga

28.04.2018

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić jadala se Snežani Mišković Viktoriji i Zorici Marković kako se pokajala zbog jedne estetske korekcije koju je uradila!

RepublikaFoto: printscreen/TvPink
Miljana Kulić se jada Zorici Marković i Viktoriji!

Viktoriju i Zoricu je interesovalo zašto Kulićeva želi ponovo da operiše usne s obzirom na to da je već korigovala taj deo svog tela.

- Pre četiri godine sam stavila biopolimer ali sada kad izađem ću da vadim. Meni ništa nije spalo. Kad budem izašla uradiću silikon ali samo u ivice usana. Neće mi biti ovo naduveno ispred nosa kao majmun, moći ću lepo da izgovaram sva slova. Pola kubika ću samo staviti u ivice, gore i dole. A sad imam kubik i po - rekla je Miljana.

RepublikaFoto: printscreen/TvPink
Miljana Kulić priča o svom problemu!

Viktorija i Markovićeva su je gledale u čudu i nisu mogle da shvate da će se trudnica ponovo podvrgnuti zahvatu koji je već radila.

One nisu mogle da dokuče da je Miljana jednom bila nezadovoljna korekcijom a sada će je ponovo raditi. Ipak, Kulićeva je ostala pri svome, te će se nakon rijalitija odmah uputiti kod estetskog hirurga.

Detaljnije o svemu, pogledajte u snimku koji sledi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading