DOŠAO JE KRAJ! VELIKO SUPERFINALE U IMAGINARIJUMU: Intimni odnosi, tuče i preljube obeležile su "Zadrugu 4"!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove situacije su obeležile Zadrugu 4.

RepublikaFoto: TV Pink

Četvrta sezona najgledanijeg rijalitija u regionu završava se večeras. "Zadruga 4" startovala je 6. septembra 2020, kada su se 54 zadrugara uselila u Belu kuću, koja se nalazi na velelepnom imanju u Šimanovcima. Kroz Belu kuću ove sezone prošlo je čak 78 takmičara, a taj broj je sinoć sveden na 21 zadrugara, koji će se do samog superfinala iz sata u sat smanjivati. 

Seks, svađe, tuče i preljube obeležile su ovu sezonu najgledanijeg rijaliti šou programa, a definitivno su preljubnici Nenad Aleksić i Kristijan Golubović skrenuli najveću pažnju gledalaca, kao i turbulentni odnos Maje Marinković i Marka Janjuševića. 

 
Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram/_ivv_

Ša ostavio ženu zbog Tare Simov 


 Nenad Aleksić Ša prevario je dugogodišnju suprugu Ivanu sa starletom Tarom Simov nakon čega je usledio razvod braka. 
Iako je u profilu pre ulaska rekao da samo glupa osoba može da napravi preljubu u rijalitiju, to se njemu desilo. Posle niza uvreda i poniženja, Ivana mu je poslala papire za razvod braka. 

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kristijan Golubović prevario suprugu sa Kristinom Spalević 


 
Kristijan Golubović smuvao se sa mladom pevačicom Kristinom Spalević i stao u red onih koji su javno prevarili svoje žene. Iako se godinama kleo u brak sa suprugom Ivanom, s kojom ima ćerkicu, on je sve to pogazio preko noći. Crnokosa zadrugarka ga je zavela i navela na neviđene scene. Oni su imali seks pred kamerama, a skrivao ih je samo maleni prokrivač preko intimnih delova tela. Nakon što su oboje napustili "Zadrugu" Kristijan je nastavio vezu sa Kristinom. 

 

Foto: youtube.com/printscreen/Zadruga Official

Svađe Maje i Janjuša! 

 
Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš obeležili su "Zadrugu 4" svojim burnim svađama i fatalnom privlačnošću. 
Oni su se na dnevnom nivuo svađali i mirili od Majinog ulaska u rijaliti do samog superfinala. Ona je čak pokušala da se izbori sa svojom opesesijom prema Janjušu tako što je mesec dana bila u vezi sa Milanom Jankovićem Čorbom. Pokušaj da zaboravi svog Jaška joj je propao, a nakon što joj je i to oprostio, usledilo je novo ludilo između njih dvoje. Maja je čak zbog Janjuša udarala glavom o vrata i betonske stubove, ali svaka svađa završavala se pomirenjem u krevetu i divljim seksom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Abortus Miljane Kulić i šišanje do glave 

Jedna od gorućih tema u "Zadruzi" bila je trudnoća i abortus Miljane Kulić. Ona je u više navrata imala nezaštićene seksualne odnose sa tadašnjim dečkom Lazarom Čolićem Zolom usled čega je ostala trudna. Kulićeva je, prema sopstvenim tvrdnjama, imala čak tri abortusa, od čega poslednji tokom boravka u Beloj kući. Miljana će u ovoj sezoni ostati upamćena i po tome što je sama odsekla kosu, a onda ju je Ermina Pašović obrijala do glave. Nakon toga je od brige zbog bolesti roditelja ponašanje malo dovela u red i čak smršala 24 kilograma. 

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić zbog raka napustila imanje 


Marija Kulić, koja je takođe učestvovala u "Zadruzi 4", u jednom trenutku morala je iz zdravstvenih razloga da napusti imanje. Ispostavilo se da ima kancer, kao i njen suprug Siniša. Marija je javno govorila o svojim i suprugovim terapijama, a za bolest je okrivila Miljaninog bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu, koji im je navodno iskorišćavao ćerku, zbog čega su se oni mnogo nervirali. 

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Misica ostavila dečka zbog Stefana Karića 


 Jovana Ljubisavljević ostavila je dugogodišnjeg dečka Luku Pojužinu. Iako se klela u njega i njihovu vezu nazivala svetom, misica je ostavila voljenog dečka i otpočela vezu sa Stefanom Karićem, s kojim je dogurala do finala. Međutim, ni njima nisu cvetale ruže sve vreme, već im je odnos bio pun svađa i uvreda od samog starta sve do kraja. 
 
Bora imao seks sa sestrom svoje devojke Milice Kemez 
Bora Santana otkrio je da je imao seks sa Mirelom Kemez, sestrom svoje devojke Milice. Zabavljač nije mogao da krije šta se desilo u spoljnom svetu, pa je sve obelodanio. On je rekao kako je njega Mirela proganjala i da se kaje zbog seksa s njom. Milica se odrekla rođene sestre, ali dečka nije. 

 

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Vladimir Tomović ove sezone imao prvi seks u rijalitiju 


 Vladimir Tomović bio je diskvalifikovan, ali je pre toga uspeo da ima prvi seks u rijalitiju. On je izleteo napolje jer je fizički nasrnuo na novinara Marka Đedovića. Pre toga je ušao u seks-šemu sa Hrvaticom Paulom Hublin. On je s njom imao prvi seks u rijalitiju za deset godina, koliko ga gledamo u ovim formatima. Pored njega, zbog nasilja je diskvalifikovan i Kristijan Golubović, kao i Tara Simov, kada je demolirala inventar po imanju. Njenu kaznu od 50.000 evra platio je reper Ša. 

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

NEVERNI TOMA 


 Sam početak "Zadruge" odigrao se u znaku nevernog Tome. Panić, koji sa Nadeždom Biljić ima dete, javno ju je izblamirao kada je odmah po ulasku pao na čari ne jedne nego više zadrugarki. Ostaće upamćeno njegovo žvalavljenje sa Paulom Hublin i Aleksandrom Nikolić, dok je pevačica kod kuće hranila bebu na sondu zbog nekih komplikacija koje su se desile pri rođenju. Na kraju je ušla da se obračuna sa nevenčanim suprugom. Danas su napolju zajedno srećni i vereni. 


 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Neca priznao da je zaljubljen u Boru! 


 Nenad Lazić poznatiji kao Neca Tik-Toker obelodanio je da je gej i da mu se sviđa cimer Bora Santana iako je on u vezi sa Milicom Kemez. Mladi momak nije krio koliko je zaljubljen i koliko pati jer je zadrugar u vezi s devojkom. Proganjao ga je neko vreme. Plakao i molio za ljubav. Kada je izašao iz "Zadruge" otkrio je da mu je mama dobila rak navodno zbog Santane.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nina

10.07.2021 00:59

Mnogo laži i glumatanja.