(FOTO) Saznajte koji je učesnik Zadruge uradio nove zube na kompenzaciju: On sada ima osmeh od milion dolara!

Autor: G.Doljančević

Zadruga

27.03.2021

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maneken Kenan Tahirović u avgustu prošle godine pred sam ulazak u Zadrugu četiri uradio je komplet nove zube po najskupljim metodama koje postoje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zadrugari

Iako je i pre nego što je potpuno zamenio zube i promenio osmeh, imao lepe prirodne zube, Kenan  je želeo nove, u narodu poznate kao holivudske.

Kako sve to previše košta i mogu da ih priušte samo oni koji imaju dosta novca, Kenan je smislio način kako da dođe do onoga što želi.

Naime, on je sa jednom stomatološkom ordijacijom sklopio dogovor da im pola novca da kada se završi Zadruga, a pola da mu odbiju na reklamu koju će im dati na Instagramu, na TV Pink, kao i ostalim emisijama gde se bude pojavljivao posle Zadruge. 

Foto: instagram.com
Kenan


- Ne pamtim kada sam bio toliko sretan, da to rečima ne mogu da opišem. Srce mi je konačno na mestu. Ovo sam dugo želeo - napisao je Kenan ispod vide gde je snimljen odmah nakon intervencije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MladenBg

28.03.2021 15:38

Mutavi ugradio zube.... uh.... bar da progovori nesto pa da vidimo kako mu stoje