(VIDEO) ZADRUGARKA PRIČA KAKO JE JELA SVOJE MESO! Kristijan slušao u neverici, pa pomenuo Adama i Evu!

Autor: Republika.rs

Zadruga

14.03.2021

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari su današnje popodne proveli opuštajući se,družeći se i rćaskajući, međutim, priča jedne od zadrugarki potpuno je ostavila sve bez teksta.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Naime, Anja Todorović je Kristijanu i Čorbi prepričavala jedan svoj morbidni san. Ona je ispričala kako je sanjala da se šeta sa Kenanom Tahirovićem, sa kojim je krenula da poseti porodičnu kuću u Užicu. Međutim, u jednom trenutku Kenan je stao, a ona je nastavila. Tada je počeo da je  prati stariji čovek, koji je imao crn nož.

Prema zadrugarkinoj priči, Ovaj  čovek je ju je povredio, isekao joj rebro, koje je ona probala.

-Crven je dobar, crn ne valja. Šta ti seče, rebro sa mesom i ti jedeš svoje rođeno meso? - pitao je Golubović.

-Ima ukus jagnetine i lepo je i ukusno - odgovorila je Anja.

-Vidiš ti to... Ovo nije za normalne ljude da se slušaju ovakvi snovi. Sama sebi jede rebra. Ja tumačim, taj put koji si imala sa Kenanom, on je stao u toj priči. Ona je nastavila, čovek stariji koji je juri, to je mudrost. Stiže te mudrost. Neko ko je stariji je sustiže, to je mudrost ili iskušenje. Problemi na tom putu. To što ti je otkinuo rebra, to možeš da tumačiš kao prvu priču o Adamu i Evi, tu može da bude povezanost. Ja sam slikar, pa imam te vizije drugačije. Za tumačenje snova sam super - istakao je Kristijan.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading