TARINA MAMA NIJE VIŠE MOGLA DA ĆUTI: Moja ćerka je u strahu, a Ivana je oprostila 20 prevara Ša!

Autor: Republika.rs

Zadruga

13.02.2021

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije birala reči!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Par o kome svi pričaju

Nakon odnosa Tare i Ša koji je bio veoma uzbudljiv poslednjih nedelja, da bi na kraju došlo i do fizičkog okršaja, oglasila se i majka zadrugarke i iznela svoje viđenje cele situacije.

Miroslava smatra da je reperov brak loš i bez uplitanja njene ćerke, a da je Ša taj koji loše utiče na nju i da je ona zbog toga u strahu.

- Ta žena (Ivana, Nenadova supruga) se nije oglašavala, a po meni oni ništa nisu lično, to jest intimno nisu imali. Ako je oprostila sto prevara... Ovo, sa mojom Tarom, on je nije prevario! Oprostila je i Draganu Mitar, a ja znam za još 25 - počela je priču za Pink.rs Miroslava, koja se osvrnula na jučerašnji okršaj repera i svoje ćerke.

 To je krenulo tako što je on dvadeset puta pomenuo Mateju, čista provokacija! Što se mene tiče, ja ne vidim ništa, vidim samo da je on nju odvojio od svih. Mislim da je zacopan, da je vešt manipulator – Tara nije glupa, ali ona ima 20, a on 40 godina. Ako neko kaže:“Skrckao bih te od k*rca“, a to je čuo i Marko Đedović... Deluje mi posesivno, zaljubljeno. Zaljubljen je, pa vidite nju – lepa, slatka, vitka... Takva mu je i žena! Po meni, on je kriv za celu ovu priču, Tara ovde ništa nije kriva! On ju je zastrašio i odvojio od svih, retko i ustaje da komentariše, svi je već znaju kakva je... Možda i ona ima neku emociju, ali oni imaju čist drugarski odnos, među njima se ništa nije desilo. Ipak, sa kim god da ona priča – sa Čorbom, sa ovim-onim, on je odmah ispituje ko joj je i šta rekao. Ša mi je mračan, prgav, ne da ništa da mu se kaže..

 

Miroslava otkriva da njena ćerka i reper, po svemu sudeći, neće obustaviti kontakt tek tako.

- Lično, mislim da je Ša neće ostaviti na miru, a samim tim ni ovi što nam prete nadruštvenim mrežama. Čovek je u braku i ja nemam tu prostora da bilo šta kažem,ali vidim da je Tara u strahu, da ju je odvojio od svih i da joj stalno ljubomoriše. Ima i ona određenu dozu simpatiju prema njemu, ali se u poslednje vreme osvešćuje i kapira stvari. Ko zna šta on njoj šapuće i priča, očigledno je da je on nečim zastrašuje. Suma sumarum, kao što bi rekao Mića – ovo je najjača emocija bez budućnosti

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Van Halen

14.02.2021 06:58

Mama bolje da si vaspitavala ovo cudo. Bahata i nevaspitana uzjahala ovog jadnika..I tebe ne treba on da brine vec tvoja raspustena cerka.