NIKOLIN BRAT OTKRIO NJEGOVU TAKTIKU U ZADRUZI: Sa svima se igra, nijedna ga ne interesuje!

Autor: Srbijadanas, Republika.rs

Zadruga

05.12.2020

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tek je ušao u rijaliti, a već napravio haos.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nikola i Aleksandra

Nikola Đorđević je tek nedelju dana u Beloj kući i odmah je zavrteo devojke oko sebe. Uspeo je i da uđe u vezu sa Aleksandrom Nikolić, ali i da raskine, kao i da bude potrčko i nominovani, i sad je pred borbu za izbacivanje u nedelju.

matram da se Nikola super snašao za nedelju dana. Ja ne mogu da kažem šta mu je u glavi, ali vidim da su se devojke okupile oko njega, sa Aleksandrom je na nekoj pauzi, a vidim da Tara ne odustaje od njega. Iako je on rekao drugarski, ona se baš primila. Aleks se u početku primila, ova se prima i dalje, ali sve kao drugarski. A njega boli uvo, što je i rekao i sam. Ne zna ni on šta hoće. - rekao je  Nikolin brat Slavko za Srbija Danas, pa dodao:

 

-Takođe, čuo sam sad nešto i Nataša Radan, nije isključeno da će da krene i na nju, ali nijedna devojka tamo nije jegov tip devojke za vezu napolju. On sa svima igra igru tamo. Ne znam, videćemo. - zaključio je Nikolin brat.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading