Bivši dečko isprozivao članicu grupe Hurricane: Sanja laže da smo se u miru rastali, tukla me je, krv je šikljala na sve strane!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Ðorđević otkrio je da ga je bivša devojka Sanja Vučić, članica popularne grupe Hurikejn, svojevremeno tako udarila u glavu da mu je pustila krv, te da nije istina da su se razišli kako je ona rekla zbog prezasićenja.

RepublikaFoto: Printscreen
Sanja i Nikola

Fitnes trener koji je prošlog vikenda postao deo rijalitija "Zadruga 4" ušao je zahvaljujući priči koju je pre toga imao sa lepom pevačicom i akonto obećanja da će izneti detalje iz njihove veze.

Nikola je preksinoć otišao sa žurke iz kazina i došao do Bele kuće, gde su ga ispitivali Vladimir Tomović i Mina Vrbaški o Sanji Hjurikejn.

Vlada: Kakva je Sanja, da li je lepa kao na TV?

Nikola: Lepša uživo, mnogo lepša.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nikola Đorđević

Potom je Vladimir pitao Nikolu zbog čega je Sanja Vučić završila sa njim, a on je ispričao i druge detalje.

Nikola: Sanja je lagala što se tiče našeg raskida. U jednoj emisiji je bila i rekla da smo se razišli zbog previše obaveza, te da smo se, jednostavno, prezasitili jedno drugog. A to nije ni blizu istine. Smetalo joj je što sam išao u društvo drugih žena. Videla je dva-tri puta drugu devojku na motoru. Mi smo se upoznali tako što mi je Sanja prišla na ulici, rekla da ima dečka i da ne mislim da ima loše namere. Navukla šorts dovde, čupava, nosi kese. Dolazi kod zgrade. Pita me koje sam godište, ja rekoh '93. Dva i po meseca nije znala koje sam godište. Provalila je kad nas je zaustavila murija. A znaš kakva je ona, odmah plane, trenira boks, potučemo se. Krknula me je u glavu, šikljala mi je krv, znaš kakva je kad se iznervira. Nedajbože to neko da doživi. Lomi sve pred sobom. Ona deluje fina, zapravo je opasna da nema dalje.

Vlada: Kako je raskinula s tim momkom?

Nikola: Već je to bilo gotovo čim je ona počela mene na ulici da muva.

Onda je nadobudni Crnogorac počeo da postavlja pitanja vezana za preostale dve članice Hurikejn Ivanu Nikolić i Kseniju Knežević.

Foto: Instagram/printscreen
Nikola i Sanja iz srećnih dana

Vlada: A mala Ksenija? Kako ona izgleda?

Nikola: Ona ima dečka.

Vlada: A Ivana? Ovde pričaju da je imala operacije.

Nikola: Ona je radila jagodice, nos, bradu. Za ostalo nisam siguran, to je ono što sigurno znam.

Podsećamo da je nešto više od nedelju dana Sanja Vučić gostovala u emisiji "Amidži šou", te da je ispričala totalno drugačiju priču vezanu za kraj veze s Nikolom.

- Naglasila bih da je do prekida došlo isključivo zbog prezasićenja i neslaganja u karakteru i obavezama. Nikakvi spoljni faktori nisu uticali na to. Sada sam o raskidu pričala i stavljam tačku na to. Nikola je slobodan i može da radi u rijalitiju šta god hoće - rekla je tada pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading