(VIDEO) Sanja "Hurricane" OTIŠLA U ZABORAV?! Nikola se zavukao ispod pokrivača sa OVOM zadrugarkom!

Autor:

Zadruga

01.12.2020

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opa!

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Nikola Đorđević i Sanja Vučić

Bojan Savić u nedelju je napustio velelepno imanje u Šimanovcima. Za ovonedeljnog vođu izabrao je Alena Hadrovića, a on je sinoć imao zadatak da izabere potrčke. 

Svi su primetili da postoje ljubavne varnice između novog zadrugara, Nikole Đorđevića, i Aleksandre Nikolić. Alen je rešio da ih postavi za potrčke kako bi saznao da li će se desiti nešto više od prijateljstva u sobi za izolaciju.

Već prvu noć Aleksandra i Nikola spojili su krevete i neobavezno ćaskali o aktuelnim dešavanjima u Beloj kući. Potom su se zavukli ispod zajedničkog pokrivača i šaputali.

RepublikaFoto: zadru
Aleksandra Nikolić i Nikola Đorđević

Međutim, ono što je čudno jeste to, da su se zadrugari pokrili preko glava, kako se ne bi videlo ono što se dešava ispod prekrivača.

Ujednom trenutku gledaocima se učinilo da se izolacijom prolomio zvuk poljubaca. Krenula je lavina komentara na društvenim mrežama, a nama ostaje da vidimo da li će Nikola i Aleksandra priznati šta se dešavalo ispod pokrivača.

 

Podsećamo, Nikola je nedavno raskinuo vezu sa Sanjom Vučić, pevačicom grupe "Hurricane". Zadrugarke su odmah krenule u akciju da osvoje srce ovog atraktivnog zadrugara nakon saznanja da je slobodan.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading