(VIDEO) SA JEDNE STRANE JE BES, SA DRUGE EMOCIJE KOJE NE MOGU DA OBUZDAM! Janjuš prvi put iskreno progovorio o Maji, a EVO ŠTA GA KOČI DA SE POMIRI SA NJOM!

Autor:

Zadruga

27.11.2020

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otvorio dušu.

RepublikaFoto: www.youtube/Zadruga Official
Marko Janjušević

 

Naredni prilog koji je pušten u emisiji "Gledanje snimaka" bio je razgovor Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša u pušionici. Ona je plakala, a on joj je zamerao što tera inat preko Vladimira Tomovića. Voditelj Milan Milošević dao je reč Kristijanu Goluboviću.

- Ovo jeste fatalna ljubav, on je izgubio ženu zbog toga, na neki način povredio i dete. Ali, oni ne mogu da budu zajedno. Njega privlači ta strast, mladost i lepota, ali ga ludilo uništava. Tu nemam kvalitetne veze za budućnost - govorio je Kristijan.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Marko Janjuševič Janjuš i Maja Marinković

- Ja sam rekao kad sam ušao da želim da se promenim, pokušavao sam da nažem drugu stranu, nešto da vratim, ali 20 i kusur meseci biti odsutan od kuće, nije naivna stvar. Maja i ja smo ovde proveli u "Zadruzi 3" proveli sedam meseci. Prvo sam je gledao kao zanimljivu drugaricu, bila mi je neverovatno simpatična. Jednostavno, osetio sam nevernovatnu strast. Moja greška je što sam krenuo da provodim vreme. Ja sam slab na žene, dopustio sam to sebi u životu, tako sam živeo i kad sam bio mlađi. Kad sam izašao, video sam koliko ima sati na drugoj strani. Nisam hteo da potenciram to, a možda sam mogao da se vratim. Posle je odnos sa Majom bio turbulentan. Odustao sam od nje, krenuo drugim putem da idem i silom prilika sam ušao opet u "Zadrugu" i totalno sam je izbrisao - pričao je Janjuš, pa nastavio:

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Marko Janjuševič Janjuš i Maja Marinković

- Tresao sam se kad je ona ušla ovde. I od muke i od nervoza i besa, svega... Kad sam video koliko plače zbog mene, istina je da me voli. Proveo sam sa njom dve, tri noći, dana... Pričali ispod pokrivača. Ja sam joj rekao da ne možemo da budemo u vezi, ne zbog toga što ja ne bih želeo. Milane, nikada se napolju nisam zaljubio ni u koga. Nikada nisam došao u takvu situaciju, pričam iskreno. Ovde provodiš vreme sa nekim svaki dan. Provođenjem tog vremena, osetio sam da nisam ravnodušan prema njoj. Ali opet imam dve strane. Osećam bes zbog svega što je bilo, a sa druge strane su emocije koje ne mogu da obuzdam. Uvek se lomim. Nisam ravnodušan. Poljubio sam je sinoć, posle je bila borba oko nekih stvari... Ako krenem sa njom, posle svega, a svestan sam da nema perspektive. Što opet da krećem? Da pravim sr*nja? Mene žena, ko će da me čeka 24 meseca... Ja jesam slobodan. Takva mi je sudbina. Ja svoju porodicu najviše volim. (Enu) ću da volim ceo život. Sve mi se tako, ta priča oko Tomovića, da mi Maja tera inat. Ona kaže da je ja ponižavam... Danas sam hteo da idem iz "Zadruge", doživeo sam sve to sa njom. Ako se opet desi sve što se desilo... Lomim se, da li da krenem da budem sa njom. Shvatam, ona ne može da se promeni. Vreme će pokazati - istakao je Janjuš.

 

 

 

- Neću da pravim greške - dodala je Maja.

- Rekla je da će biti normalna, videćemo u narednom period kako će se ponašati. Ne ponaša se dobro. Ona meni j*be mozak kako sam ja nešto uradio... Jeste naš odnos jako smešan, jeste zabavno... - dodao je bivši košarkaš.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading