(VIDEO) ŠOK! Mina Vrbaški iznela JEZIVE detalje nasilja iz veze sa Mensurom: UDARIO ME, PALA SAM NA POD...

Autor:

Zadruga

27.11.2020

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užas!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mensur Ajdarapašić i Mina Vrbaški

Počela je još jedna emisija "Gledanje snimaka", a voditelj Milan Milošević najavio je prvi klip koji je pripremio Veliki šef.

Na tapeti prva je bila Mina Vrbaški i njen odnos sa Filipom Carem. Tomović je poručio da će se igrati rijaltiija sa njih dvoje, jer su pokušali da se igraju sa njim. Vladimir je otkrio i da je Mina njemu rekla da ga voli.

- Šta se desilo sa onikom ljubavlju sa Mensurom? - pitao je Milan.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaški i Mensur

- Napolju je bila ljubomora, haos, nisam smela nigde da idem... Ljubomora koja je bila ovde nije ništa šta se događalo napolju. Dobijala sam udarac zbog pogleda... Kad te neko raspali i ne možeš da ustaneš, nije ni blizu toga što se dogodio ovde. Preko prvog udarca sam prešla, posle dva dana je bilo još jednom, tad sam presekla. Jednom u taksiju nisam sela nazad, zvala su mi drugarice prijatelja, na sred autoputa me je zvao i počeo da se dere, morala sam da izađem iz auta i zovem svoj taksi. Jedna devojka je bila sa nama na njegovom rođendanu, počela da priča o tome kako sam lepa, ja sam je na kraju pozdravila i poljubila, on je hteo da odem jer sam se pozdravila sa tom devojkom. Posle me je udario, pala sam na pod - ispričala je Mina.

Nakon što je ispričala detalje o odnosu sa Mensurom Ajdarpašićem, ustao je Bora Santana, koji nije imao lepe reči o bivšem cimeru.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaški

- Katastrofa živa, on je mangup na baterije - rekao je Bora.

- Ja sam prekrivala sve, uvek su svi mislili da je naša ljubav idealna napolju - dodala je Mina.

- Kada si se vratila iz Bara, ti si vratila slike sa Mensurom - pitao je Milan.

- Stokholmski sindrom - okarakterisao je Kristijan Golubović.

 

- Ja sam bila toliko vezana za njega, sada više ne razmišljam o njemu. Mama me je molila da ostavim telefon, nije mogla da sluša koliko plačem. Upoznala sam njegovog brata, on je milion puta stao na moju stranu, baš je bio prijatan. Čula sam se i sa njegovom majkom, ona je samo rekla da treba da se stavi tačka na taj odnos, jer Mensur nije još kako treba - ispričala je Vrbaški.

- Neće nikad ni biti - dodala je Ermina Pašović.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading