NAKON ŠTO SU MAJA I JANJUŠ ZAVRŠILI U KREVETU OGLASIO SE TAKI: Marinkovićeva će odlepiti kad čuje šta joj je otac poručio!

Autor: Alo

Zadruga

23.11.2020

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok!

RepublikaFoto: Printscreen

Nekadašnji preljubnici Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš rešili su da svojoj vezi daju još jednu šansu!

Naime, iako su oboje po ulasku u rijaliti „Zadruga“ isticali da nemaju nameru da se pomire, čini se da su jedva čekali da priliku da ostanu sami i da se sete vremena koji su proveli zajedno.

Tako je Janjuš jedva dočekao da legne sa Majom u krevet, pa mu je trebalo samo nekoliko sati da zaboravi na obećanje koje je dao svojoj bivšoj supruzi.

 

 

 

Osim što su zajedno spavali, Maja i Janjuš su celu noć razmenjivali poljupce, a bivši košarkaš je ujutru pokušao da se opravda.
- Ne mogu da ti budem momak, oboleo sam od tebe i želim da se sklonim od svega što ima veze sa nama - istakao je neverni zadrugar, kome je ljubavnica obećala da će ga izlečiti.

- Ne možeš ti bez mene jer me voliš i u Kinu da odeš, našla bih te - rekla je Maja kroz smeh.

Njihovo pomirenje najteže je palo Majinom ocu Radomiru Marinkoviću Takiju, koji nije krio razočaranje i tugu.

- Nemam komentar ni na šta što se tiče odnosa moje ćerke s tim čovekom. U šoku sam zbog svega i molim vas za razumevanje - istakao je Taki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading