(ŠOK FOTO) STANIJA JE DANAS POJAM ZGODNOĆE, a nekada nije tako izgledala: RAVNA KAO DASKA, POREDILI JE SA KOSTUROM!

Autor:

Zadruga

26.08.2020

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Auu!

RepublikaFoto: instagram.com/stanijadobrojevic
Stanija Dobrojević

Starleta Stanija Dobrojević danas je pojam zgodnoće. Nema žene koja ne bi volela da ima telo kao ona, a atraktivna brineta je to postigla uglavnom pomoću treninga, a malo i operacijama.

Ona danas ima lanac prirodne kozmetike pomoću kojeg se rešava celulita i neguje kožu, a evo kako je starleta izgledala na samom početku svoje karijere. Svi se sećamo nje iz takmičenja "Survivor", tada je izgledala dosta drugačije. O svojim intervencijama Stanija je ovako govorila:

 
Foto: Instagram/printscreen

- Davno sam uradila grudi, o tome sam više puta pričala (trojke!), urađene s merom da savršeno idu uz moju visinu i građu, a razlog je da više ne moram da nosim grudnjak sa umecima i da konačno mogu da nosim haljine sa otvorenim leđima. Guza je prirodna, oduvek je bila poveća, i da bi ostala podignuta i obla za to je zaslužan trud, rad i znoj u teretani. Trbušnjaci, struk - isto. Usne - otkako sam njih uradila čitavo lice je dobilo egzotičniji izgled, i žao mi je što nisam počela da ih radim mnogo ranije. Urađene su skroz s merom i prirodnog izgleda - hijaluronom - poručila je Stanija pratiocima na Instagramu 2017. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MALI PERICA

27.08.2020 22:33

gde su granice vas novinara i opterecenosti ribama sisama i dupetima. pa dobro jel vas nije zao da se skolujete a da radite ovakav posao. pa jel vi mislite da napredujete ili cete pisati o dupetima do kraja zivota. sram da vas bude VOAJERI