Anabela otkrila detalje o bludu i razvratu iz braka: Gagi je orgijao na moje oči! Đogani: Ne sećam se, bio sam nadrogiran!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas tokom učešća u "Zadruzi 3" više puta šokirala je gledaoce detaljima koje je otkrivala iz života sa bivšim mužem Gagijem Đoganijem. Ipak, Atijasova je ponovo uspela da ostavi sve bez teksta otkrićem da je njen bivši muž Gagi Đogani pravio orgije dok je bio s njom u braku i da je ona sve to gledala.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show/Zadruga Official
Anabela i Gagi

Naime, ogromna svađa dogodila se preksinoć između Lune Đogani, njene majke i oca, kao i Mirka Gavrića, tokom emisije "Pitanja novinara". Tom prilikom isplivali su nečuveni detalji najkontroverznije estradne porodice na našim prostorima.

- Kakve je to orgije pravio Gagi s ortacima, jeste li tad bili u braku, da li su bile umešane žene i droga - glasilo je pitanje za Anabelu, koja se nije ustručavala da progovori na ovu škakljivu temu pred ćerkom Lunom.

Anabela: Ne znam za drogu, ne sećam se, ali su bili uključeni ortaci i žene, ribe. Da, bili smo u braku. Orgijao je sa mojim drugaricama i drogirao se. Nema ko nije prošao kroz naš stan. Ne znam gde je nalazio sve te osobe. To je bilo užasno za gledati.

RepublikaFoto: Printscreen/youtube.com/Zadruga Official
Anabela, Gagi, Luna

Gagi: Neću da komentarišem, ne sećam se, bio sam nadrogiran. Može mi se da kažem da nemam pojma, moje stanje tada je bilo neuračunljivo. Ne znam šta hoće više od mene. Nisam nikoga ubio. Ona meni sudi već godinama.

Anabela: Svi su znali za njegova orgijanja, samo sam ja bila budala koja ništa nije videla ni znala neko vreme, posle sam i videla, znala, ali sam ćutala. Cela estrada mi se smejala zbog toga. Bila sam jadnica kojoj se svi smeju zbog muža koji ima orgije, a sa mnom glumi srećan brak. I on kaže da ja njega mrzim. Da sam ga mrzela, strpala bih ga u zatvor. To su nebuloze.

Atijasova: Cela estrada mi se smejala. Bila sam jadnica kojoj se svi smeju zbog muža, koji ima orgije, a sa mnom glumi srećan brak

U jednom momentu u raspravu se uključio i Mirko Gavrić, kao izaslanik i odbrana Anabele Atijas, koji je rekao kako mu je Gagi pretio da će biti silovan.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ, RTV Pink
Mirko Gavrić

- On je mene nazvao tako kako me je nazvao, pretio mi je napolju batinama, pretio mi je seksualnom agresijom i rekao da sam peder. Moraće sve to da dokaže na sudu uskoro. Neće jedan bivši narkos, što je dokazano, da naziva mene pederom, što nikada nije dokazano. Moja mama se trese godinama zbog njega i njegovih izjava - rekao je Mirko u jednom dahu, a Anabela ga je podržala u njegovim izjavama, dok je jedino Luna negodovala zbog optužbi na račun njenog oca.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Luna: Mirko laže da me je Gagi tukao!

Luna je odbranila oca Gagija od tvrdnji Gavrića da je pred njom gledao porniće i da ju je tog momenta zgrabio i tresnuo o pod.

- On u životu nije digao ni glas na mene. Mirko je imao takvu nameru, ne iz dobre namere, hteo je da Gagi ispadne nasilan - rekla je Luna.

- Ako sam je ja gurnuo da ne gleda to, Anabela ju je čupala i lupala šamare. Čupala ju je za kosu - rekao je Gagi.

- Ne treba Mirko preko mene i mame da se svađa se tobom, nego se svađajte šmekeri međusobno, prestanite nas dve da uvlačite. Zabranjeno vam je da mene uvlačite u vaše svađe. Budete li me pominjali kad izađem odavde, završili ste sa mnom - urlala je Luna na sav glas.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
SvetlanaBg

11.07.2020 18:07

Olosu jedan od zene, sotono u ljudskom obliku, svi su ti krivi za nesto u zivotu. Samo si ti andjelcic, zlo jedno neovejano. Kako te samo nije sramota da bilo sta kazes. Dosta vise tvoje bajate price. Ne znamo sta je Gagi radio, ali tebe smo gledali kako se vacaris po rijalitiju, a maloletne cerke ti zive sa momcima. Sram te bre bilo, skini nam se vise sa grbace da ne gledamo tvoje demonsko lice .