MONSTRUOZNO: Gagi je dilerima nudio Anabelu u zamenu za novac za kokain!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirko Gavrić izneo je najnovije detalje iz propalog braka Anabele Atijas i Gagija Đoganija i, prema njegovim rečima, denser je nudio ženu umesto novca za narkotike, u kojima je uživao tih godina.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Gagi Đogani

Gledaoci su ponovo želeli da znaju detalje iz odnosa nekada veoma popularne dens grupe Fanki dži kada je ovaj zadrugar bio njihova desna ruka, putovao sa njima i prisustvovao svađama, tučama, prebijanjima, skandalima, o kojima publika tek danas saznaje kada su Anabela i Mirko rešili da se otvore i progovore.

- Da li ti je žao što nisi uspeo da ubediš Anabelu da prijavi Gagija za fizičko zlostavljanje - glasilo je pitanje za Gavrića.

Mirko: Siguran sam da bi bila sposobnija za porodicu i decu, ali u pitanju je njena lična odluka, savetovao sam je, naravno, ali uvek je njena odluka presudna, uvek sam bio tu kao podrška. Pričao sam ja sa Gagijem, govorio sam mu vrlo iskreno moja mišljenja, govorio mu da je prenaglio u mnogo situacija, da mi je ova pamet, a te godine, sigurno bih bio intenzivniji u ubeđivanjima. Dao bih sve da je nagovorim da prekine neke stvari kada im je bilo vreme. Nije me poslušala i tada je Gagi počeo da uzima narkotike. Prvo je bilo pomalo, a onda sve više i više. Pare su odlazile, a mi smo radili kao mravi. Počeo je da mi daje 25 umesto 50 - pričao je Mirko, a onda se prisetio jednog telefonskog razgovora Gagija sa dilerima:

Foto: e-stock/S.Kostić
Anabela Atijas

- Sećam se da sam ga jednom slušao kada je pričao na telefon i ugovarao sa narko-dilerima. Jadao se da nema para, a da mu treba droga. Onda im je rekao kako može da im pošalje Anabelu, koja vredi novca, u zamenu za kokain. Kao najpoželjnija žena sa javne scene. On ni ne zna da sam ga ja čuo. Hteo je da da Anabelu u zamenu za novac, da uzme drogu da se ušmrče.

Gagi: Sram te bilo! Lažeš kao pas, Mirko. Ne mogu da verujem da ovoliko lažeš. Nikad ti nisam dao manje para. Šta je sa tobom? O ovom tvom razgovoru sa dilerima neću ni da komentarišem, marš tamo. Provokatoru, ušao si ovde da me uništiš. Anabela i ti smišljate priče samo da bi mene predstavili kao zlikovca.

Anabela: Ništa ne laže, čudo jedno jadno. Išla sam ja da mu nosim pare, davala sam mu sav bakšiš kada ti ne vidiš da bih mu nadoknadila ono što mu nisi dao. A to da si hteo da me prodaš, znam i to. Sreća, pa mi je Mirko rekao, bila sam spremna da reagujem ako do toga dođe. Ti si niko i ništa. Ti si životinja jedna jadna - ponavljala je Anabela, koja je bila vidno potresena nakon iznošenja ovih detalja.

Mensur: Mina, ubiću ti majku i brata!

Mina Vrbaški nakon poziva sa majkom Ivanom Vrbaški došla je u verbalni sukob sa sad već bivšim dečkom Mensurom Ajdarpašićem. On je počeo da lomi sve pred sobom, slomio je vrata, a onda je zapretio da će joj "izrokati" familiju.

- Majka joj je rekla da zna ko je čeka napolju u jednom pozivu, sad znaš, sve čestitke od srca! Ja ću ti uvek reći da imaš uličarsko ponašanje, ja ti nikada u životu nisam pričao iza leđa. Bitno je da tebe čeka porše napolju! Mene da čeka porše? Pitam te. Nemoj da vam je*em boga! Majku vam vašu! Familiju ti u pi*ku je*em, sve ću vas izrokati - provocirao je Mensur.

Marko: Luna, ne presvlačiš se, prljava si!

Marku Miljkoviću je zasmetalo što je Luna Đogani već drugi dan u pidžami, pa joj je poručio da se presvuče. On joj je rekao da je neuredna i da tako ne može da šeta pred kamerama.

Marko: Na televiziji smo, presvuci se, sredi se, u pidžami si i juče bila. Nisi uredna. Ti si zvezda, treba da se sređuješ, a ne da napolju pričaju kako si štrokica.

Luna: Šta je, ne sviđam ti se ovako - pitala je Luna, pa otišla do Bele kuće i vrlo brzo se vratila u novoj odevnoj kombinaciji.

Ivana Vrbaški: Mina, dovedi Mensura do ludila!

Mina Vrbaški dobila je priliku da čuje majku Ivanu Vrbaški nakon raskida sa Mensurom. Ona je, na zaprepašćenje gledalaca, ćerku savetovala da Mensura dovodi do ludila, pa da ga "šutne".

Ivana: Ti plačeš zbog njega, on te nije vredan! Da se ti toliko ponižavaš zbog nekog ko igra igru. Ti treba da mu se smeješ, da ga dovedeš do ludila, ne njega, nego svakog ko se sprda sa tobom! Kupi stvari i dalje od njega, neću da te vidim pored njega! Eto mu dame (Jelena Pešić), pa neka bude sa njom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading