(VIDEO) Lepi Mića napravio haos: Uneo se Gagiju u facu, Marko ga umalo prebio!

Autor:

Zadruga

29.05.2020

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković i Lepi Mića, koji odavno nisu u dobrim odnosima, danas su se opet sukobili za crnim stolom, tokom emisije "Gledanje snimaka".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna, Marko, Mića i Gagi

Ubrzo je eskalirao njihov sukob i umalo da preraste u fizički obračun - na sreću, razdvojili su iz zadrugari.

Sve je počelo kada su zadrugari mogli da vide još jednu svađu Lune i Marka zbog Jelene. Tada je Luna rekla da joj Marko sve zamera, kao i da je uvek više branio Jelenu Pešić od nje.

- Ja sam osetio potrebu da kažem takve stvari, jer nemam osećaj. Tri meseca uplićemo mi, neću da kažem Luna, uvlačimo Jelenu. Jelena ima pravo tri naredna meseca da se sprda s nama. Eto, boli je više d*pe, izgubila poštovanje prema meni i Luni i može da se sprda. Luna je ovde u isti koš stavila Jelenu i druge. Ne, ne branim Jelenu, ali pričam kako stoje stvari. Devojka ima pravo da radi šta hoće. Ja jesam uvukao Mensura, ali sam mu rekao: "Nemoj da se nastavljaš", a isto je to Luna mogla da kaže Jeleni - rekao je Marko, a onda obrnuo temu i počeo da se svađa sa Mićom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Lpei Mića i Marko Miljković u klinču

- Stvarno ne mogu da ćutim. Nikad nikome nisam pretio u rijalitiju, ali ću ovoj matoroj džukeli (Mići) j*bati mater u p*čku! *baću ti mater kada izađem - govorio je Marko.

- Samo ću ti reći da je Luna prva nasrnula na Miću - rekao je Marku voditelj Milan Milošević.

- Jesam, ja ne lažem - rekla je Luna.

- Ovaj gospodin je udario Matoroj šamar! J*bem li ti mater u pi*ku! Narkomančino, j*baću ti majku u usta! J*bem li ti majku onu nasilničku! Evo ga! Ovaj čovek je tukao policajca i žene! Ovo je nasilnik! J*baću majku Miljković Marku! - rekao je Mića.

- Saru štipaj, pi*ka li ti materina! Svoju mamu! Mrš! Žena ti se k*ra kod kuće! - nastavio je Marko.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading