Toma ostavio trudnu Nadeždu?! Pevačica objavila potresnu poruku!

Autor:

Zadruga

23.01.2020

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najkontroverznijih ljubavnih parova koji su svoju vezu počeli pred kamerama "Zadruge" Nadežda Biljić i Toma Panić izgleda da ponovo imaju nesuglasice.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadežda Biljić

Njih dvoje su i tokom rijalitija mnogo puta raskinuli i pomirili se. Kada su napustili Belu kuću javnost je zaprepastila vest o Tominom fizičkom napadu na Nadeždu, a onda je usledio preokret.

Pevačica je obavila sretne vesti, da čeka bebu sa Panićem, pa je došlo i do pomirenja. Njih dvoje su otpočeli zajednički život, te su odlučili da se njihov sin zove Longo.

Međutim, sada je došlo do novih turbulencija, ako je suditi po njihivom Instagram profilima.

RepublikaFoto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Očekuju zajedničko dete

Naime, i Nadežda i Toma uklonili su sa Instagrama sve fotografije na kojima su u ljubavi, a onda je pevačica objavila i stori u kom je još više podgrejala sumnje o raskidu.

- Ako nešto izgubiš, veruj mi, to će biti zbog toga da nešto bolje dobiješ. Nikad nas nisu dostojni oni za koje se previše borimo, a oni sami ništa ne daju - napisala je pevačica.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Domar

23.01.2020 10:23

Ako ih ni dete nije spojilo, ništa neće. Nisu oni jedno za drugo. Ona zna da treba manje da priča i da se svadja, ali često to zaboravlja.