SHVATILA UŽASNU ISTINU! Kulićeva analizirala Zolino pismo: Posle ovog niko ne može da je smiri!

Autor:

Zadruga

28.09.2019

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić dugo je razgovarala sa cimerkom Suzanom Ćubelom u spavaonici "Zadruge", a tema je bila njena veza sa Lazarom Čolićem Zolom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zola i Miljana...

I posle emotivnog susreta koji se dogodio kada je Zola ušao u "Zadrugu" da Miljani čestita rođendan, ona i dalje nije sigurna u njegovu ljubav.

Naprotiv, ona sve više sumnja da je Zola zapravo ne voli, a posle analize pisma sa Suzanom, počela je i da plače.

- On je tebi čestitao rođendan, a nigde ti nije napisao da te voli. Ja vidim koliko ti njega voliš, tebi su oči pune suza. Nije vredno da se neko zaj*bava sa tobom, ti si mu dala sve. Mogao je samo da ti kaže da te voli ili da te ne voli - rekla je Suzana.

- Ja samo hoću to da mi kaže, da me ne voli. Samo to hoću da mi kaže. Večito sam nalazila opravdanja za njega. Najteže mi je kad se suočim sama sa sobom i što u podsvesti znam sve - navela je Miljana, a onda se rasplakala.

- Ne mogu da verujem, rasplakala si me sad - rekla je Suzana dok je brisala suze.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Miško

28.09.2019 17:51

Ovo je prevršilo svaku meru. Kao i njeno pitanje da li u Beogradu postoji poligraf da Zolu ispita poligrafom, kao da je zločinac.

Odgovori 23 0
Vesna

29.09.2019 07:48

Miljana je i do sada počinjala svadju sa Zolom pa će nastaviti kada Zola udje. Ona traži neki certifikat da je Zola voli. Ona smatra da ga više voli nego on nju. A šta je za ovih nekoliko meseci radila sa raznim muškarcima? Da je on samo delić od toga radio ona bi ga oterala od sebe.

Odgovori 16 0