(VIDEO) Žiri je bio jednoglasan: Ovo su svi pobednici "Zadrugovizije"!

Autor:

Zadruga

27.05.2019

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je završeno svih 16 nastupa na sinoćnoj Zadrugoviziji, proglašeni su i pobednici ovog takmičenja.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zadrugovizija...

Stručni žiri je izabrao svog pobednika, novinarski žiri svog, a gledaoci su imali prilike da izaberu čak dva! Naime, oni su imali prilike da glasaju tako što će slati SMS glasove, ali i glasanjem na Fejsbuku, na zvaničnoj stranici televizije Pink.

Voditelj Ognjen Amidžić je istakao da je glasalo 500.000 gledalaca, a njihovom odlukom pobedu putem Fejsbuk glasanja odnela je ekipa koju čine Stanija Dobrojević i Marijana Zonjić.

Kao nagradu su osvojile punu kutiju raznoraznih sitnica koje će im sigurno olakšati boravak u Beloj kući. 

Novinarski žiri je bio na teškim mukama, a na osnovu poena koje su dodelili grupama, oni su odlučili da ove večeri da nagradu dobije ekipa koju čine Savo Perović, Jovana Tomić Matora, Aleksa Savić, Zorica Marković i Lazar Jeremić osvojivši 108 poena. Ono što je interesantno jeste da su svi članovi novinarskog žirija dali ovoj ekipi 12 poena. 

Pobednici novinarskog žirija je ova fantastična petorka, a oni su kao nagradu dobili korpu slatkiša i novčanu nagradu od 2000 dinara, što ih je veoma obradovalo. 

Stručni žiri je doneo svoju odluku. Prema njihovom mišljenju večerašnji pobednici koji su ih svojim nastupom oduševili bili su Aleksa Savić, Savo Perović, Jovana Tomić Matora, Zorica Marković i Lazar Jeremić, koji su dobili maksimum poena od svakog člana stručnog žirija.

Dušica Jakoviljević uručila im je još jedan paket nagrada.

Posle svih nastupa, koje su kroz muzičke imitacije interpretirali milionskom auditorijumu, proglašen je i pobednik kog je izabrala publika SMS glasovima. Publika je odlučila da je najoriginalniji i najzanimljiviji nastup večeras bio onaj koji su izveli Luna Đogani i Marko Miljković.

Oni su osvojili kao nagradu dobili punu kutiju raznoraznih sitnica koje će im olakšati boravak u Beloj kući.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
jelena

27.05.2019 13:56

Samo sumnjiv plasman Lune i Marka. Kao i pre.

Odgovori 12 0