Produkcija je razotkrila šok videom: Koraćeva morala da progovori o torturi bivšeg dečka!

Autor:

Zadruga

12.05.2019

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U "Zadruzi" je danas za ukućane težak dan, posebno jer je produkcija rešila da im pred sam kraj zabiberi dane koje treba da provedu u Beloj kući. Nakon što je pogledala svoje uspomene u emisiji, Ana Korać je ustala i podelila sa milionskom auditorijumom tešku životnu priču.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana Korać...

- Zato sam ušla ovde, kada mi se desilo to da sam izgubila tatu. Ovde ima samo jedan moj bivši dečko, Karlo, ostali su sve bili drugari. Što se tiče Janjuša, mi smo se samo družili, mi smo proveli vreme zajedno, smejali smo se, bilo nam je super. Taj Filip me je psihički proganjao, u bilo koji lokal da odem, on je sedeo, to je bilo bukvalno psihička tortura. I tada sam išla u Hrvatsku da pobegnem od njega - ispričala je Ana.

Aleksandra Subotić, bivša verenica Aninog sadašnjeg dečka Davida, je za to vreme prevrtala očima

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
jelena

12.05.2019 19:02

A Aleksandra prevrće očima. Tako i drugi prevrću kada Aleksandra laže i izmišlja dogadjaje. Aleksandra ima najbujniju maštu u Zadruzi.

Odgovori 29 6
Dera

13.05.2019 07:34

Izgleda da je istina. Jer i sada on sprovodi torturu protiv nje preko javnih portala i društvenih mreža. Vidi se da nije nikakav džentlmen. Lako je napadati Anu kada ona ne može da se brani.

Odgovori 13 1