Biljana Dragojević šokirala izjavom o Aleksandrinoj ćerki Magdaleni!

Autor: Pink.rs

Zadruga

12.05.2019

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Davidova majka Biljana Dragojević, ne prestaje da šokira javnost svojim izjavama! Iako je podržavala Aleksandru sve do njenog ulaska u "Zadrugu 2", Biljana je sada napravila drastičan zaokret i počela da podržava Anu Korać, koju je ranije nazivala svakakvim imenima.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Biljana Dragojević...

– Emocija ima, to se vidi, koliko je bilo turbulentno kad su se posvađali… Deluje mi da im je stalo, ali šta će biti dalje, kad izađu, onda ćemo videti – rekla je Biljana i dodala da nije u kontaktu sa Aninom majkom:

– Nismo u kontaktu, meni je žao što sam ja nastupila grubo, ali eto, ja se nadam da će izaći zajedno. 

Ono što je sve iznenadilo jeste Biljanina izjava da je trebalo da dobije novac od Aleksandre jer je čuvala njenu ćerkicu Magdalenu.

RepublikaFoto: instagram/sandrasuboticss
Aleksandra sa Magdalenom...

– Ja nisam dobijala novac za Magdalenu, to što priča Ljuba su gluposti. Ja sam trebala da dobijem novac, jer niko nije dužan da čuva nečije dete, ali eto, ona je ovde bila kao princeza. Neke žene su poslale novac da se proslavi Magdaleni rođendan u igraonici i te žene sad žele da plasiraju neku drugu priču – rekla je Biljana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jela

12.05.2019 19:12

Biljana treba da bude uvek uz sina bez obzira sa kojom je on devojkom. Sinu može uvek verovati a snahama neka veruje sin.

Odgovori 16 2