Afera "elitna prostitucija": Anu, Sanju i Minu vode iz "Zadruge" u policiju?!

Autor: Informer.rs

Zadruga

10.04.2019

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać, Sanja Stanković i Mina Vrbaški biće izvedene iz "Zadruge" i saslušane u policiji zbog afere "Elitna prostitucija" i hapšenja najvećeg balkanskog makroa Mihajla Maksimovića.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ/Republika.rs/e-stock/:R.RISTIĆ
Sanja, Ana, Mina...

Ovaj Šapčanin nedavno je priveden na beogradskom aerodromu zbog sumnje da je organizovao lanac prostitucije i trgovine ljudima. S obzirom na to da su starlete pomenule upravo Maksimovića dok su se u "Zadruzi" svađale oko toga koja od njih uzima novac za seks, policija je odlučila da ih ispita šta sve znaju o njemu.

- Stanija Dobrojević je aludirala na to da je Maksimović podvodio Sanju Stanković. Tokom jedne u nizu svađa rekla joj je: "Bila si uhapšena zbog prostitucije. Pozdravio te Mihajlo"!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stanija Doborojević...

Policija treba da utvrdi šta je od ovoga istina, a šta su rijaliti prozivke - kaže izvor upućen u istragu i otkriva šta je sve pronađeno kod uhapšenog makroa: 

- Mihajlu su zaplenjena dva računara i mobilni telefon, sa evidencijom devojaka koje su radile za njega. Na toj listi ima i šest poznatih učesnica rijalitija. Za sada je samo poznato da će zbog ovog slučaja Ana, Sanja i Mina najverovatnije biti izvedene iz "Zadruge" na saslušanje.

Nadležni organi nameravaju da uz pomoć starleta otkriju kome je sve kralj elitne prostitucije, kako zovu Maksimovića, bio makro.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Mihajlo Maksimović...

- Svakog dana neko od takmičara "Zadruge" tvrdi da ima dokaze kako se Ana, Sanja i Mina prostituišu. Vrbaški je čak priznala da je kao maloletna uzimala pare za seks. U vreme dok je primala klijente u stanu na Vračaru, živela je sa Koraćevom. Kad je reč o Stankovićevoj, Zorica Marković i Marko Miljković tvrde da su je videli u katalogu makroa - kaže izvor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nata

10.04.2019 12:06

Da li će ih izbaciti?

Odgovori 13 2
CTOJKO

10.04.2019 12:20

Истрага ће показати. Али треба и доказати.

Odgovori 15 1