Iskorišćava je samo za se*s? Petrući otkrio zašto se stidi Rebeke!

Autor:

Zadruga

21.02.2019

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je u rijalitiju "Zadruga 2" voditelj Milan Milošević postavljao pitanja zadrugarima.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Rebeka Popović...

''Pitanja gledalaca'' su tekla, a pojedini zadrugari nisu krili iznenađenje kada su u pitanju interesovanja gledalaca kraj malih ekrana. 

- Šta to fali Rebeki pa si rekao da si bivšu mogao da odvedeš u svako društvo, a Rebeku ne? - glasilo je pitanje za Marka Petruševića, ali odnosilo se na Rebeku Popović.

- Mislio sam na to da me ne blamira sa svojim ponašanjem. Ona se uvek uživi mnogo. Istrtljao sam nešto. Neka bude da jesam. Pričao sam nešto sa njom danas i tako - govorio je Marko, a Rebeka je bila šokirana onim što čuje:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko i Rebeka...

- Počeli smo da se otvaramo ovih dana, pričamo o nekim temama. Uvek kad se posvađamo nađe nešto na šta se nakačimo. Tako da, ono. To je ono što je kod nas svakodnevnica - govorila je Rebeka.

Podsetimo, Rebeka i Marko često imaju se*s pred kamerama, a ono što dodatno zbunjuje publiku jeste upravo njihov čudan odnos, Petrući se stidi da je vodi u svako društvo, a s druge strane uživa u "vreloj akciji" sa ovom zadrugarkom.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
VeronikaSTar

21.02.2019 11:41

Ove u Zadruzi 2 kao da je neko trazio svecom, ne zna se ko je gori od koga zajedno sa ovo dvoje. Toliko su svi dosadnii prazni i ono sto jedino mogu da pokazu je nevaspitanje i ono najgore. Netalenovani i smorcine, ne znam ko sa njima svima uopste moze da zivi!?

Mladja

21.02.2019 12:22

Ovo je ponižavajuće za Rebeku.