Petrući gurnuo Brendonu flašu u zadnjicu!

Autor: G. D.

Zadruga

21.02.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Petrušević i Marko Stolić su ćaskali u spavaćoj sobi Bele kuće, a to je smetalo Branislavu Radoniću Brendonu, koji ih je upozorio da se smire.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Petrući i Brendon

Petrući je rešio da mu se osveti zbog njegovog negodovanja i prekorevanja tako što mu je gurnuo flašu u zadnjicu. On se prikrao Brendonovom krevetu, pa mu je prislonio plastičnu flašu na zadnjicu i iz sve snage je gurnuo.

 Brendon: Ne možeš da se pomiriš sa tim da sam ja Brendon i da si pored mene spoznao svoju biseksualnost

- Petrući, konju, guraš mi flašu u dupe! Marš! Odje*i, dalje od mene! Nećeš da priznaš da si biseksualac, pa mene smaraš. Juče si mi uleteo u tuš- kabinu. Za ovo što si mi gurnuo flašu u dupe ćeš da popiješ tužbu, pi*ko pederska! Tako ću ja tebi kada budeš spavao. Ovo boli, majmunčino jedna nedorasla - rekao je Brendon.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Petrući i Brendon

- Gurnuo sam ti flašu da ti učinim - kratko je odgovorio Petrući, a Mina Vrbaški se nadovezala, rekavši: "Ku*ac treba da mu gurneš".

- Klošaru, ne postojiš ni u svom kraju. Žvalo jedna raspala! Smrdiš ovde. Ne možeš da se pomiriš sa tim da sam ja Brendon i da si pored mene spoznao svoju biseksualnost. A ti, Mina, ti nisi plaćala PDV dok si se kurvala - odbrusio je Brendon, ali Mina i Marko nisu nastavljali svađu sa njim. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mitar

21.02.2019 08:20

Za ovakav potez se izbacivalo na Farmi.

Odgovori 10 1
Aleksandar91

21.02.2019 12:09

Ovo nije sala. Do ovoga trenutka podrzavao sam Petrucija ali kao aktivista koji se bori protvi zlostavljanja i bullying-a nemogu da ne protestvujem protiv ovog gnusnog cina. Ovo nije 13 razloga zasto na srpski nacin. Produkcija treba da reaguje. #13ReasonsWhy #StopBullying