Luna psihički bolesnik: Adam otkrio jezive detalje Suzani!

Autor:

Zadruga

17.12.2018

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada blogerka Luna Đogani sinoć je doživela nervni slom nakon saznanja da su se njen bivši dečko Sloba Radanović i Kristina Kija Kockar pomirili. Trudila se da ostane jaka ali se u jednom trenutku baš slomila.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nije još prebolela Slobu...

- Ne daju mi mira ni ovde, kad će ova bol da prođe. Ja bežim od svih informacija, i sad čujem to ovde. Ne mogu više. Kad će ovo sve da prođe, osećam se jadno, ja sam jedna jadnica, i bednica! Ovo me ubija, ne mogu da verujem da me neko tako izigrao i iskoristio. Šta sam ja skrivila? Zašto? Je l' sam toliko loša? Sad će da mi zamere svi što opet plačem. Pustite mi da živim svoj život! Ja nikada neću biti ista osoba zbog svega toga. Ja ovde krv pišam, dok oni napolju uživaju u životu preko mojih leđa. Kako je mogao da se tako folira da me voli - grcala je u suzama Đoganijeva.

U jednom trenutku uradila je ono što smo mislili da neće nikada učiniti, potražila je među svojim stvarima Slobinu majicu koju je čuvala kao uspomenu i počela da cepa. S obzirom da je govorila da joj je on najveća ljubav niko nije mogao da pretpostavi da će biti u stanju za ovakav čin.

 

 

Nakon toga, Adam se pomerio Suzani i Mikiju kako joj je bilo jako loše, kao i da je bila u bolnici i da je doživela nervni slom.

- Luna je plakala, otišla u produkciju, jedva su je smirili, vratili je pod lekovima, kažu da je imala nervni slom - rekao je Đogani zabrinuto.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Anđela

17.12.2018 14:47

Psiholozi i psihijatri da detaljnije pregledaju kandidate za zadrugare.

Odgovori 23 0
Dolores

17.12.2018 23:10

Ona je jedna folirantkinja, umišljena, želi biti Kija ali to nikad neće jer je antitalent za sve osim za širenje nogu i otvaranje usta oženjenom muškarcu.

Milojko

22.12.2018 16:33

ona je lujka nevidjena. Sirota umislila da je neko!