Komšije je viđaju sa drugom devojkom: Sanja Stanković našla novu devojku?!

Autor:

Zadruga

15.12.2018

20:54 >> 20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako saznaje portal "Republika.rs", Sanja Stanković već danima dolazi lepo raspoložena u svoj stan u društvu zgodne brinete.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Sanja i Matora...

I dok njena partnerka Jovana Tomić Matora provodi vreme u rijalitiju "Zadruga 2" ne bi li obezbedila sredstva za obe, plavokosa starleta očigledno ne može da izdrži bez ljubavi i pažnje.

- Sanju smo do skoro viđali samu, a od pre dve nedelje ona je stalno u društvi lepe i visoke devojke. Primetili smo da su nasmejane, vesele i uvek raspložene. Nekada se vraćaju veoma kasno, pa se hodnikom zgrade ori od njihovog smeha. Neretko Sanjinu drugaricu viđamo da dolazi i sama. Često ne izlaze uopšte, pa naručuju kućnu dostavu koja redovno pogreši zvono pa zvoni na komšijske interfone - kaže izvor Republike koji živi u istoj zgradi gde i bivša zadrugarka.

RepublikaFoto: e-stock/Petar Alex
Sanja tvrdi da voli samo Matoru...

Da li je u pitanju nova devojka ili samo prijateljica pozvali smo Sanju Stanković koja nam je dala odgovor na ovo pitanje i razjasnila priče da vara Matoru.  

-Jedina zgodna brineta jeste moja najbolja drugarica Lejla. Ona je moje visine slatka devojka i moja najbolja drugarica je već pet godina. Ona čak ima dečka sa kojim često dolazi zajedno kod mene. Ovde jedino dolaze moji prijatelji, nema nikakvih naznaka da ću prevariti Matoru, jedina ženska osoba sa kojom sam ja bila je ona i to je jedina ženska osoba sa kojom ću ja biti - objasnila je Sanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading